- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Закусвате ли?
Ми не,сутрин не мога да ям нищо.. Ям 2-3 часа след като стана
Не знам.Винаги е различно.Но е изключено да стана и веднага да се нахвърля на храна.Трябва поне малко време да мине,че да огладнея.
Когато съм втора смяна,обаче,често изпускам закуската,защото ставам малко по-късно и направо обядвам,преди да отида на даскало.
Първоначално написано от sToyAncHo
Когато не съм на училище или съм втора смяна повечето пъти закусвам. Обаче първа смянане мога толкова рано - опитвала съм, обаче един два-три пъти да се е случвало.
![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Ако съм гладна.Попринцип винаги се будя гладна и ям веднага.![]()
Няма значение колко е часа.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
преди не, но вече ми се налага по здравословни причини..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Закуската ми е основното хранене, ако не закуся през целия ден имам небивал апетит и ям като ненормална![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Повечето пъти - да, но някой път не, защото когато ставам за училище нямам апетит нито нищо....![]()
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa
Sunshinebabybyy
преди като ставах по-късно, да..но от днес, като ставам в 5:30, на дали ще съм гладна..и после хапвам нещо в училище : )
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
До сега абсолютно винаги съм закусвала независимо дали съм гладна или не, беше ми като закон.Но в последно време изобщо не мога да ям сутрин.Най много някоя вафла и това е .
Може и некачествената храна, която ядеш да е допринесла за загубата на апетит. Пробвай леки храни като мляко и млечни продукти, плодове и зеленчуци, евентуално овесени ядки...Първоначално написано от MissBianka
п.п. половин час преди да ядеш, изпивай по чаша вода, или чай.
Да, закусвам![]()
Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..![]()
Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..
Нещо леко, но да, закусвам.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Не ям нищо сутрин става ми зле ако ям
А и спя до следобед![]()
...
Като съм 1ва смяна - направо в даскало в 10ч.
2ра смяна - зависи в колко ставам, ако стана и тръгвам след 20 минути не ям, пак направо в даскало; ама ако се надигна по раничко виж може и да закуся, че ми се увижда след това ..
Да - винаги.
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
нямаш си представа колко вредно е това (: Закусвам естествено.Първоначално написано от thegreenzombie
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...