Здравейте.
Искам да споделя за моя проблем. Началото на годината (началото на Януари месец) ми откриха заболяване. Бях в болница 10 дни на системи и лекарства, а след това бях вкъщи 2 седмици. Казаха ми че е добре да започна да спортувам нещо, и следователно започнах- лека атлетика. Преди 2 седмици отново влязох в болница и отново на системи, сега вече съм си вкъщи ходя и на училище, но още пия лекарства. Проблема идва там че много ми се забавя метаболизма. Незнам дали е от лекарствата, но е ужасно и имам чувството че абсолютно всичко което изям ми се лепи. От началото на годината напълнях с близо 10 кг. Почти всеки ден ходя на тренировки, но всички постоянно ми припомнят колко съм напълняла и аз толкова се коплексирах че дори ме е срам да изляза навън. Незнам какво да правя вече. Затворих се в себе си дори не говоря с приятелите си. Не очаквам особенна помощ но исках да споделя защото не издържам. Просто немога. Искам да отслабна защото се чуствам невероятно грозна и отвратителна, но изрично ми забраниха всякакви диети. Направо съм в безизходица.