- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Игричка с храни
аз за всичко дотук казвам дааааа![]()
![]()
![]()
![]()
млечна салата?![]()
даммм ..
череши?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
ох да...
тараторче?
Просто аз
мдаа ..
шопска салата?
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
овчарската салата is better <3
Зелена салата?
I'm beautiful in my way,
'cuz god makes no mistakes..
I'm on the right track baby, i was born this way*
не ми е от най-любимите,но става..
кашкавал?
дааамм![]()
мляко с ориз?
да !
сладолед
![]()
даааааааааааа!![]()
м..крем карамел?
![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
не.
чийзкейк <3<3<3
Писна ми винаги да правя всичко за вас,а когато имам нужда да се правите,че не съществувам и да мислите само за себе си !!!
Ооооо определено да !!! мммм![]()
Ванилов сладолед ?
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.