- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КОМПЛЕКСИПАН ТЪПАНАР
Значи аз си уча в що годе нормално даскало...
Социалните групички си ги има.. признавам..
то във всяко училище е така. Но има един АДСКИ ЗАБУТАН
ПРОПАДНАЛ ПЪПЧАСАЛ ОТВРАТИТЕЛЕН ГАДЕН ПЕДАЛ който
без причина идва и почва да ми размахва средни пръсти с
жалкото обяснение че съм го нервела при положение че ми е под
нивото да говоря с СЕЛЯНИ и ИДИОТИ като него.Настройва приятелите си против мен и те ми се подиграват..... Добре дотук с мен.
Идва и почва да ме псува на майка !!! ЕЙ ТОВА ВЕЧЕ НЕ МОГА ДА ГО ТЪРПЯ. Искам да му го върна тъпкано и така че да не ме каже нищо
и да се отнася с мен с респект а не като с говедо....ОБИЧАМ МАЙКА СИ МНОГО и затова искам да му разбия шибаната физиономия.МОЛЯ за съвети и предложения как да му пр**ба живота въпреки че неговия
явно е доста преебан.НЕ МИ КАЗВАЙТЕ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ защото става въпрос за член от семейството ми....
![]()
Ъм ... що не му се развикаш ?
Или да му отвъртиш един шамар ?
И това ако му го кажеш мисля ,че ще е достатъчноНо има един АДСКИ ЗАБУТАН
ПРОПАДНАЛ ПЪПЧАСАЛ ОТВРАТИТЕЛЕН ГАДЕН ПЕДАЛ който
без причина идва и почва да ми размахва средни пръсти с
жалкото обяснение че съм го нервела при положение че ми е под
нивото да говоря с СЕЛЯНИ и ИДИОТИ като него
Тази тема да не е викторина с награди ? Пусни пост - научи нещо ново.
Еми ,щом отскоро се държи така - помисли - може ти да си го провокирала с нещо. Ако пък не - опитай да говориш насаме с него.
На колко години си ,впрочем ?
Добре бе, няма ли някое момче, което да се намеси? Егати жалките хора имаш в класа си явно.
МОМЧЕ
Когато някой почне с псувните на майка, обикновено реагирам:
-А твоята сигурно е много горда, че знаеш такива умни думички.
-Хмммм, не е кой знае колко оригинално. Помисли малко и пробвай пак.
-Ох, сладък, на мама умничкото *пляс с ръце* Хайде, нека всички му покажем колко се гордеем с него, че е запомнил тези думички(изисква поне 4-5 от твоите приятели, които да му изръкопляска, повечето си тръгват стъписанит)
Като цяло, обръщаш го на шега и го унижаваш, че нищо по-добро не успя да измисли. В момента, в който почнеш да показваш, че ти пука....
ПП: А може и да я харесва....сегашната версия на дърпането на плитките![]()
Първоначално написано от Annabelle
Даа беее, ще е странно да му кажеш 2-3 думи, различни от псувни, а той,щом така ти говори - не е странно,така ли !?Имам предвид - изобщо да не ти пука,отиваш,казваш и си готова.Що трябва да се съобразяваш ти, щом той не го прави .. Я горе главата и не се засягай именно от АДСКИ ЗАБУТАН
ПРОПАДНАЛ ПЪПЧАСАЛ ОТВРАТИТЕЛЕН ГАДЕН ПЕДАЛ.![]()
Big or small, lies are lies!
по-големи брат, сестра? Особено братПриятели? Стига бе не вярвам да си толкова сдухана
![]()
Почни и да му се подиграваш,намери му някъв недостатък и го обиждай.Например кажи му,че майка ти е скъпа стока за него и,че си бие чекии с пинсета,или нещо такова![]()
Дечко.Научи се да пишеш.Първоначално написано от Annabelle
Разбий му главата с бухалка.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Поне си знаеш, че си неграмотна, и това не те притеснява(а би трябвало)...Първоначално написано от Annabelle
И аз ще те напсувам на майка. Ето - майка ти да *ба. Сега и с мен ли ще се занимавашПървоначално написано от Annabelle
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
^^ Това беше тъпо![]()
Авторке, изобщо не им се връзвай на такива, просто му покажи, че при теб няма да му минат жалките номерца. Не му падай на нивото, че да го псуваш и ти, грозно е, това означава че не можеш да измислиш нищо друго и за това псуваш...... както казаха и преди мен, гледай да го унижаваш и с нищо не показвай че ти пука. В противен случай - не искам да те плаша, но - спукана ти е работата. От личен опит ти го казвам (:
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
nikoga ne spori s idiot zashtoto shte te zavleche na negovoto nivo i shte te pobedi ... vse pak e po opiten :P da ne te *be obarni go na maitap .. nasechi go s neshto pred poveche xora shte "sadne" i edva li shte probva pak xapesh ;d men nqkoi kato pochne da me psuva mi stava mnogo zabavno .. i vinagi mi idva nqkoq replika na um s koqto da im zapusha ustite ... i da si izqm boq sometimes ... no ti si momiche i nqma kak da stane pri teb![]()
За момиче си доста грубичка и арогантна-не ти отива...Фактът,че обръщаш внимание на такива прости и елементарни същества показва,че не те,а ТИ си под тяхното(ниско) ниво...Интелигентният човек просто ще подмине всичко с усмивка и няма да се връзва на плямпането на 15 годишен пубер,който днес го сърби,а утре го боли...Схвана ли идеята?![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
е тва е истинатаПървоначално написано от fenastz
![]()
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
Преброй си грешките в първия пост. И си мечтай да пишеш по-грамотно от менПървоначално написано от Annabelle
![]()
Въх...да ти завиди човек. Аз не го пиша за да могат някакви комплексирани дунди като тебе да ми коментират грешките и да си вдигат самочувствието през интернет, а за да получа съвет относно моят ПРОБЛЕМ. Затова сайта се казва тийнПРОБЛЕМ , а не тийнПРАВОПИС.Първоначално написано от Schneeflocke
Така че драга пикло ако обичаш не ми коментирай грешките и не ме карай да си "мечтая" за твоето правилно писане да не те накарам да си помечтаеш за някой друг раздел.![]()
Грамотното писане е навик. Който ти просто нямаш. И се гордееш с това... И как ще ме накараш да си помечтая за друг раздел? Между другото, "драга пикло" е обръщение...огражда се със запетайки...Първоначално написано от Annabelle