- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Преписване
Аз мога да кажа, че умният решава задачата, а по-умният я преписва;д;д :P
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
Какво да мисля ... когато ми се налага и имам възможност - преписвам!
Като всеки друг нормален ученик.
На някой по-гадни предмети ми се налага, но не обичам. Не, че не го правя.
axa ...Първоначално написано от Fiction7577
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Като цяло мнението ми е позитивно, но когато ученика не влиза в час и най - малкото не се опитва да запомни нещо, а после дойде и препише....
Everything it`s possible !
Не, определено не е добро. Ако препишеш един, два, три пъти, няма проблем, но всичко в граница. Проблема тръгва от там, обаче, когато дадени лица преписват системно на всяко контролно, подсказват и т.н. (Недай боже) с преписване да влязат във ВУЗ, и недай боже да го завършат този ВУЗ, пак с преписване, в живота влизат хора, без никакви знания, абсолютно некомпетентни и некадърни, но с диплома в ръка и утре тези некомпетентни некадърници ще ви (ни) бъдат шефове. А останалите, които просто са седнали и са научили нещо, не ги приемат/одобряват за някъде, поради липсата на някакви си точки от порядъка на 1-2 и т.н. А преписвача продължава. Затова мислете, преди да давате на приятел да преписва.
Зависи в какъв ВУЗ влизаш ...Първоначално написано от Lucho
Но всичко с мярка![]()
Съгласен съм с това и дори мога да дам пример:бъдещите доктори,учещи в нашите Вузове масово преписват. А тези хора след 5-10 години би трябвало да се грижат за здравето ни.Първоначално написано от Lucho
Ако се наложи преписвай.Всичко си има граници.Не може цял живот да преписваш.Да си некомпетентен некадърник, който не знае нищо?Не е добре да си такъв.С преписване си уреждаш живота, но си помислете?По-добре е да си научиш или да препишеш и да останеш некадърник?
Be natural, don't copy people that aren't better than you!
Аз не подсказвам на никой. Тва е много бълхарска работа дето само учил 2-3 часа за някво контролно и да кажа отговорите ей така на някой дето си е гледал кефа миналия денПросто е невъзможно ;д На мен пък никой не ми подсказва щот просто в класа ми винаги съм бил един от най-знаещите, а на другите им нямам вяра ;д А ако някой по-близък човек ми иска да му подскажа му казвам грешен отговор
А за преписване от пищовчета си преписвам, ако не ми се учи ;д Ама от друг не. Както казах нямам им вяра ;д но се пак много рядко мога да наруша тези мои правила
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е ... не всеки нормален ученик преписва. Или аз съм ненормален?Първоначално написано от Fiction7577
ваУ рокс
Grell
Еми аз преписвам когато имам възможност или когато незнам нещо.![]()
аз мога да кажа, че си много тъпо парче :PПървоначално написано от nessparty
![]()
Леле...Първоначално написано от nessparty
Преписването само ти вреди.Да,става колкото да отбиеш номера пред мама и тате,но оценката ти е незаслужена,изкарана със знанията на някой друг.И какво става?Получаваш шестичка,тате ти купува нов телефон,обаче си оставаш тъп.И утре като имаш изпит в университета си биеш главата в стената...В крайна сметка осъзнаваш,че си един тъп индивид,разчитащ само на другите и неспособен да се справи без чужда помощ...
Категорично против съм.Плюс това,всяка слаба оценка ме мотивира супер много,сядам си на задника,научавам си нещата и я поправям...
+1Първоначално написано от Fiction7577
:P
Ние пък целият клас сме си задружни, но просто на всеки се налага понякога да препише,дори и на най-големия зубар...
![]()
Преписвам само по някои предмети,щото просто са ми много тъпи и не ми се учи,но от друга страна не искам да разочаровам наще с лоши оценки...Иначе винаги,когато имам възможност и някой ме помоли му подсказвам![]()
Стига да е с мярка. Много се изнервям някой като ми зяпа листа през половин минутаиначе аз преписвам по трудните предмети
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Говоря ти когато се налага.Първоначално написано от BladeDancer
Колкото и да ми обясняваш няма да се съглася че знаеш абсолютно всичко със запетайките.
Лично аз предпочитам ако нещо не го знам и имам възможността - да препиша.
Така или иначе после ще ме изпитат и искам или не ще го науча.
Въпроса е за самият момент че е нужно в дадени моменти.