.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на GrippingBosh

Маска за коса

Здравейте
    Препоръчайте ми маска за коса купена имам предвид ,не домашна.Правя си маска с тривитаминол когато се сетя ,но искам да имам и такава.Косата ми е суха,естествено много къдрава и гъста.Не използвам преси,маши и всякакви такива,единствено пяна за коса за къдрици използвам.Може би маска за обем,за блясък или къдрици Споделете каква е вашата маска
    Тенкю
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Град
    Варна
    Аз съм много доволна от маските на Schwarzkopf, онези, които не се чакат, а се отмиват веднага. Използвам маската с масло от дива роза, два пъти седмично, вместо балсам и резултатът е много добър.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Мега фен Аватара на babity
    Коя да е от маските на Denise (май така се пишеше). Никакво излишно омазняване, независимо какво количество слагаш, прави косата супер мека и жизнена, подхранва супер много и стимулира растежа. Имам чуплива коса и с предишните ми шампоани и маски след изсушаване изпадах в нервни кризи заради нелепите форми, в които заставаше косата ми. Откакто ползвам тези маски (ползвам две различни в момента) някак ми се заглажда косата и си стои супер естествено.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Аз имам на Миосотис, тази с костен мозък и плацента, и съм много доволна от нея.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си