.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Мезе та дрънка!

Задава се училищна екскурзия, от което следва, че алкохола ще се лее Но нали трябва да пием разумно та ще ви помоля за няколко съвета. Как да намалим махмурлука? Какво мезе да взема? (ще се пие текила и джин (а за текилата вече са предвидени задължителните сол и лимони))
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

джина също с лимон, а ако искате да нема махмурлук, просто не препивайте...

ако не искате махмурлук - не пийте.

Иначе мазньоч - ама баш с тези двата алкохола мазньоч не върви, но пробвайте нещо пикантно с текилата.

И много течности преди да заспите, а под течности разбирам вода.

и умната!

Ако ви е хубав алкохола надали ще боли глава после. Наскоро смесвах селската водка, текила и уиски (не наведнъж де) и после всичко ми беше окей. Ама не бяха някви случайни бутилките.
    Със скапани алкохоли после винаги ме цепи глава и коремът ми се бунтува.
    Така че махмурлукът се и повлиява от качеството на алкохола.

Пп. И аз преди лягане се налях с вода. Тоя съвет по-горе даже ми беше даден от същия потребител и не'ах никви проблеми. Ама сериозно наливане падна преди сън. Все едно се пречистих, хаха.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Всъщност глава боли и от хубав алкохол.
    От истински кофти пък се умира или ослепява. Няма филм, където от хубавия алкохол ти няма нищо.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ех, тези училищни екскурзии...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Няма, братче, вече никой не ходи някъде заради природата или забележителностите...
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Бе и аз от екскурзията в Трявна помня само Червения тайфун (май така беше) и едни блъди мерита... много зле.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Значи, купувате си по един буркан мариновани рибки и си разреждате джина/текилата с бира. Всичко ще е наред.
    Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.

Садист!

Маринованите рибки са гнууууууууууус, блях...

йъъъъъък

FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

и не вървят с тези алкохоли...

с джина си върви една огромна, мазна, черна/тъмнолилава негърска пишка - стара английска рецепта на колонизаторите... истинското значение на Beefeater, а не онези халипави шапковци...

муахахахахахахаха

текилата - със средностатистическото меню на Беър Грилс - пресни червеи и всичко с повече от 6 крака!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Против махмурлук преди лягане 2 големи чаши вода.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Ако не си от претенциозните.Аз лично като се напия кат свиня вечерта и сутринта ставам и ми е лошо и ме боли главата.Зимата като е пия Сок от бидона с зелето мирише на изруд ама ми минава другото което е Кисело мляко и плодове )) Но в никакъв случай недей сладко или вода..ако си подпалил пеща
    Love! And may God bless you all !!

Абе, ако се удавиш в бидона със зелето - това срамна смърт ли е?

Водата се пие вечерта, а не сутринта... а това с плодовете ми е много любопитно откъде го измисли - як махмурлук и решаваш да хапнеш 3 круши и...

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    Абе, ако се удавиш в бидона със зелето - това срамна смърт ли е?

Водата се пие вечерта, а не сутринта... а това с плодовете ми е много любопитно откъде го измисли - як махмурлук и решаваш да хапнеш 3 круши и...

Круши ли ще са Портокали съм ял ...кисели ябълки минавало ми е ама със сигурно ако ям нещо друго ще има То при всеки е различно ама бидона с зелето си е класика Особено ако си се уморил с Ракия
    Love! And may God bless you all !!

Мега фен Аватара на babity
    Наяж се добре преди да почне голямото наливане. Когато усетиш как се покачва градуса, ревизирай чиниите със стабилно ядене. Хапни малко и се върни да си допиеш. След 30-40 минути пак. Така няма напиване. И ако не искаш да се правиш на свиня НЕ пий на екс големи количества.

Напиването като свиня не е вариант не трябва да се правят мизерии Иначе мерси за съвета.
    Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
    Gonna give you my love.

http://www.last.fm/user/iommi55

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз съм чувала за кисело мляко,за по-бързо изтрезняване

На мене ми минава обикновено след като хапна нещо.

Помня, че сутринта след първото ми грозно освинване бях изпил почти цяло шише минерална вода 1.5л, с идеята, че ще изпикая спирта по-бързо... Екстра ми беше.
    И ти като нас си просто келеш...

Абе т'ва са тъпотии. Напиваш се на припадък, после драйфаш два пъти и няма махмурлук.
    Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Мен никога не ме е боляло глава, не ми е било лошо или нещо подобно. Просто ставам сутрин и пия много вода/сок и всичко си е ок.

Аз пък ако се напия изяждам нещо мазно (дюнер, кюфтета, яко месища) и съм си тип-топ хахаха
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си