- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мезе та дрънка!
Задава се училищна екскурзия, от което следва, че алкохола ще се лееНо нали трябва да пием разумно та ще ви помоля за няколко съвета. Как да намалим махмурлука? Какво мезе да взема? (ще се пие текила и джин (а за текилата вече са предвидени задължителните сол и лимони))
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
джина също с лимон, а ако искате да нема махмурлук, просто не препивайте...
Ако ви е хубав алкохола надали ще боли глава после. Наскоро смесвах селската водка, текила и уиски (не наведнъж де) и после всичко ми беше окей. Ама не бяха някви случайни бутилките.
Със скапани алкохоли после винаги ме цепи глава и коремът ми се бунтува.
Така че махмурлукът се и повлиява от качеството на алкохола.
Пп. И аз преди лягане се налях с вода. Тоя съвет по-горе даже ми беше даден от същия потребител и не'ах никви проблеми. Ама сериозно наливане падна преди сън. Все едно се пречистих, хаха.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ех, тези училищни екскурзии...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Няма, братче, вече никой не ходи някъде заради природата или забележителностите...![]()
Audio ergo sum
Бе и аз от екскурзията в Трявна помня само Червения тайфун (май така беше) и едни блъди мерита... много зле.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Значи, купувате си по един буркан мариновани рибки и си разреждате джина/текилата с бира. Всичко ще е наред.
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Садист!
Маринованите рибки са гнууууууууууус, блях...
йъъъъъък
FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
и не вървят с тези алкохоли...
с джина си върви една огромна, мазна, черна/тъмнолилава негърска пишка - стара английска рецепта на колонизаторите... истинското значение на Beefeater, а не онези халипави шапковци...
муахахахахахахаха
текилата - със средностатистическото меню на Беър Грилс - пресни червеи и всичко с повече от 6 крака!
Против махмурлук преди лягане 2 големи чаши вода.
Ако не си от претенциозните.Аз лично като се напия кат свиня вечерта и сутринта ставам и ми е лошо и ме боли главата.Зимата като е пия Сок от бидона с зелетомирише на изруд ама ми минава другото което е Кисело мляко и плодове
)) Но в никакъв случай недей сладко или вода..ако си подпалил пеща
![]()
Love! And may God bless you all !!
Първоначално написано от Rorschach
Круши ли ще са Портокали съм ял ...кисели ябълки минавало ми е ама със сигурно ако ям нещо друго ще имаТо при всеки е различно ама бидона с зелето си е класика
Особено ако си се уморил с Ракия
![]()
Love! And may God bless you all !!
Наяж се добре преди да почне голямото наливане. Когато усетиш как се покачва градуса, ревизирай чиниите със стабилно ядене. Хапни малко и се върни да си допиеш. След 30-40 минути пак. Така няма напиване. И ако не искаш да се правиш на свиня НЕ пий на екс големи количества.
Напиването като свиня не е вариант не трябва да се правят мизерииИначе мерси за съвета.
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55
Аз съм чувала за кисело мляко,за по-бързо изтрезняване![]()
На мене ми минава обикновено след като хапна нещо.
Помня, че сутринта след първото ми грозно освинване бях изпил почти цяло шише минерална вода 1.5л, с идеята, че ще изпикая спирта по-бързо... Екстра ми беше.
![]()
И ти като нас си просто келеш...
Абе т'ва са тъпотии. Напиваш се на припадък, после драйфаш два пъти и няма махмурлук.
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Мен никога не ме е боляло глава, не ми е било лошо или нещо подобно. Просто ставам сутрин и пия много вода/сок и всичко си е ок.
Аз пък ако се напия изяждам нещо мазно (дюнер, кюфтета, яко месища) и съм си тип-топ хахаха
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali