- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- страх ме е
м значи хора моят проблем е такъв моята класна ни събра бележниците за да допише оценки ако ни липсват а аз имам една 2 по математика и сега тази класна иска да ни види бележниците подписани а мен ме е страх да дам моя за подпис на нашите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
моля дайте ми съвет [/i]
Страх те е от какво точно? От вашите? Е, никой не е перфектен. На някои хора просто не им върви математиката. Спокойно, вашите няма да те убият заради тази 2ка.. ще повикат по тебе и ще им мине.
Nothing to do, nothing to say... fade away...
и ние какво - да убием родителите ти ли?
нищо не може да се направи, стискай зъби са, няма да ти отрежат пръстите все пак.
лигави истории
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Ми постарай се малко и я покажи с 2-3 6-тици по нещо. Не по ФВ, все пак. И така няма да обърнат ГОЛЯМО внимание.
Просто им кажи.
Аз моите оценки също ги крия, естествено повечето скрити са лоши. Няма как, случва се.
Математиката не е за всеки, от личен опит ти го казвам.
Пък и една двойка - голяма работа.
ОМГ какъв съвет да ти дадем !?![]()
Така или иначе ще им дадеш да се подпишат и ще видят.Ние какво можем да направим.Кажи им сега,за да не направят от мухата слон, че не си им казала ти, а са разбрали в последния момент.Ей такива неща ще чуеш,така че - кажи им.![]()
Big or small, lies are lies!
Първо ги подготви, примерно казваш: Мамо, ако един ден получа2ка, ще се ядосаш ли?, и ако ти каже "ДА", питай я защо и й кажи че няма безгрешни хора и т.н.
П.С: Сега и аз имам 2ка по география и мен ме е страх, но... няма какво да се прави![]()