.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Отслабване по време на цикъл

Мисля, че заглавието е ясно. Пречи ли на отслабването , това че момичето е неразположено? Имам предвид забавя ли метаболизма по някакъв начин ?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Зависи от човека.При някой по време на цикъл се изостря апетита,при други липсва,при трети няма промяна ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Зависи от човека.При някой по време на цикъл се изостря апетита,при други липсва,при трети няма промяна ...
    Съгласна съм

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Мега фен Аватара на Infinity
    Наистина при всеки е индивидуално.
    Лично за себе си мога да кажа, че точно по време на цикъл отслабвам доста, но пък преди това качвам, така че...
    Има баланс, да.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Наистина при всеки е индивидуално.
    Лично за себе си мога да кажа, че точно по време на цикъл отслабвам доста, но пък преди това качвам, така че...
    Има баланс, да.
    хах и аз съм така
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Седмица преди да ми дойде коремът ми се надува като балон, а по време на цикъла пак си връща нормалното положение. Нито слабея, нито пълнея. При всеки е различно.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    При всеки е различно...
    Моя апетит примено силно се изостра по време на цикъла ... ям, ям ... и в крайна сметка все съм гладна

Повече от фен Аватара на Greshka
    Според мен не пречи стига да не ти се е изострил апетита и по всяко време да си гладна, както е при мен.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    При всеки е строго индивидуално. При мен понякога няма промяна, понякога пк съм много гладна, друг път пък воъбще не ми се яде...

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Преди менструация е нормално тялото да задържа вода... А иначе по време аз съм постоянно гладна!!
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Не пречи.Аз и с цикъл ходя на тренировки ,слагам за всеки случай от ноштните превръзки на always ,има момичета дето слагат и тампон и превръзка за по-сигурно.Нормално е да се чувстваш гладна ,все сладко да си яде ,ама аз поне гледам да не ям щото после съжалявам подуване на стомаха не съм усещала ,но винаги се виждам в огледалото с тонове по-тежка
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Супер фен Аватара на tanch3t093
    А при мен е така, че ям като ненормална през това време, а нищо не ми се лепи. И съм постоянно гладна! Не мога да си контролирам апетита
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Аз днес се усетих, че и моя апетит се усилва преди да ми дойде.
    От месец съм започнала да се храня здравословно и винаги съм изяждала поне половин шоколад на ден и от тогава не ми се е преяждал шоколад, а днес изядох 4 бонбона и още ми се яде. Реших накрая да изям няколко лъжици кисело мляко, за да ми се отяде, а то продължава.
    Според мен за 1 седмица няма да се качи кой знае колко, но отслабването не е само диета и лишаване от някои храни. Спортувайте. Например на мен не ми пречи да правя упражнения, когато съм неразположена, освен понякога в първите 2 дена.

Не ме разбрахте май Питам дали ако съм в цикъл и пазя диета едното влияе на другото?

Цитирай Първоначално написано от WhiteSensation
    Не ме разбрахте май Питам дали ако съм в цикъл и пазя диета едното влияе на другото?
    Аз също се интересувам по този въпрос. Значи така, аз си пазя диета и тренирам усилено, но когато съм в цикъл, адски ми си яде, а в момента съм. Първите един - два дни ядох повече ,от обикновено, а днес умирам от глад, но от сутринта сън на плодове. Oсвен това се движа активно и пълноценно както през останалото време. Не знам какво да си мисля!

Цитирай Първоначално написано от WhiteSensation
    Ако гладуваш, това може да се отрази на цикъла ти - може да стане нередовен или количеството на течението ти да се промени. А както казаха по-горе - по време на цикъл може апетитът ти да се изостри. Ако при теб е така, яж храни, които са здравословни, и пий много вода.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Варна
    Абе има ли воля-нищо не ти пречи.В това е въпроса.

Иначе днес гледах интервю с популярен диетолог и той каза,че ако не ядете достатъчно мазнини ,отколкото организмът се нуждае, то менструацията прескача. Това се отнася за диетите "Само ябълки...Само зеле...Само портокали" ,въпреки че и на моята диета /90 дневната/ ми прескочи 1 месец.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цикъл,не цикъл ,като повече от калорийният оптимум ще качваш,като ядеш по-малко ще сваляш ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си