- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Нормативите 50/600м и скок от място
А според мен не! Упражненията които се правят в училище, т.е скока, бягането , другите за баланс и за горен пояс се смятат за абсолютен минимум, който трябва да се покрие и също така проследяват физическото развитие на младежта. Никой не можеш да задължиш да ти прави набирания, тъй като на това половината клас ще имат 2-ки. u feel me?
А за казармата няма да коментирам-за моя набор и няколко преди това (от 86 насам мисля) отпадна. Според мен се загубват 2 години от живота напразно .
Млъквай, к***о! Писна ми с твойте шибани хвалби и изсирания на нявсякъде. "Мойте", "Мойто", "Ние", "Аз"- като оня главоча си, дето като пуснеш телевизора и почва да ти тече по краката!Първоначално написано от lubomirky
Когато ми намериш момиче да изтича 600м за 1:30 и не е тренирало 3 години лека атлетика ела ме извикай. А и си толкова не запознат, че момичетата тичат 300, а не 600м, че направо се хващам за главата!
Колкото до автора, верно, земи се стегай. Като ти гледам килата сигурно си като някой излязъл от Лагерите на смъртта. Напрегни се малко физически - ходи яж, тренирай, а не разпитвай кво да правя. Няма голямо значение кво правиш като мога да ти преброя ребрата.
Първоначално написано от kadishona
Да наистина ние момичетата бягаме по 300 метраИ много малко момичета финишират бързо , и с добри резултати .. защото се засилват много в началото и после издъхват
Абе УЖАС. Какви жени станали по почти 60 килограма , мой съученички и 100 метра трудно бягат
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Да. Половината клас shte imat 2ki na ,,nabiraneto'' , ama inache spored uchilishtnoto rukovodstvo sa s otlichna fizika, zashtoto bqgali ,che bqgali i trenirali teq kracheta detski. A tozi, koito ne dobur v tichaneto i skachaneto, ( i svetoven kulturist moje da e ) ,no shte ima slaba ocenka. I spored sistemata she e sus slaba fizika.Първоначално написано от fatrat
Da mu e*a m**** shi** na.
Пиши на кирилица!
Audio ergo sum
Доволен съм![]()
Покрих нормативите така
50м - 7с
600м - 2:06 минути![]()
![]()
![]()
скок - 2.45 метра
Много съм доволен. Общо взето като тренировка бягах и след това вдишвах максимално въздух който мога да поема и издишвах, мааалко скачах на въже.
МНОГО съм доволен при положение че можех да смъкна поне още 5-10 секунди, но темпото с което се движиш е много определящо!
ХАХА ще ти кажат направи 10 набирания за 5 секунди и ша са осъзнайшПървоначално написано от loveca777
или пък 60 лицеви за 60 секунди не е непостижимо ама е трудно.
какви глупости говориш?Първоначално написано от kirokiro
Лицевите опори не се правят бързо
600-118 тва май е за 4
50-7.1 тва май е за 3
а скока е към 2м май е за 2![]()
Е пак е добре при положение, че нищо не тренирам и спортувам![]()
![]()
125 секундии 10 клас аз съм в началото на 7ми днес тичахме 600 метра бягам за 120 секунди ТОЧНО
за справка в СМГ съм не съм в спортното
Не знам времето точно, но на топка и скок имам 2-ка винаги, на 600м имам 4 или 5 а на 50м 3 или 4тая година не съм влизал във физическото но тряя да вляза и да ги покрия, щото инъче ще имам 2-ки и на бяганетата 2 двойки са по-добре от 4 двойки
пък и то в туй физическо почти никой не влиза, пък и ако влезеш иска да си с облекло инъче няма-ще вляза колкото да покрия нормативите, не вярвам да ме остай 12 клас по ФВС
но пък миналата година остайл 10 човека на поправка 12 клас-ужас щото не влизали в час, тряя да се смили над нас и да не на остава, да пиша там по 3-ка ако му вляза за 5-6 часа през годината
Аз съм много зле![]()
50 метра - 11.3
600 метра - 4 минути
скок - 180см
мятане на медицинска топка - 5 метра![]()
50 m - 50 секунди
600 - 40 минути
скок - 5 и 50
топка - Варна-Шумен
---------------------------------
50м - 7 и 15- ОЦЕнка 5
600 - 2 и 20 - Оценка ??
скок 1 и 90 оценка - 2
Топка Варна - Пекин ???
50м = 6.4с
600м = 100с ( правил сам и към 95 , когато бягах по-често
скока = 2.65м ( с програма за скачане ) , без програма 2.50-2.55м
кат гледам вие мн слабичко
Странно...
Мен в бягането ме няма никакъв, ама скока от място за 9-ти клас ми беше
2,95 мерта. 1,79 висок
600м малко трудно за 1.35днес аз ги избягах за 1.21 според господина, който ни накара да обикаляме в кръг някакво много малко игрище, и все пак това дето избягах са около 400м
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Пфф, вярваш ли сиПървоначално написано от Naik1
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Вари да копаеш тогаз,само за тва ще ставашПървоначално написано от Muaythaifighter
Направо му казвай да става спринтьор. Световният рекорд на 50 метра е около 3-4 стотни по-малко. Твоят приятел 7 клас щом ги бяга за 6 начи след 5-6 години току виж 50 метра ги взима за 2-3 секунди.Първоначално написано от Fixthat
По темата:
50 метра последно мисля ги бягах в 9 клас - 7.7 (тогава бях много по-слаб от сега.. може би 40кг разлика) (сега съм 12 клас)
600метра за около 2мин и 40 секунди
скачане:190-200см най-много с бая късмет.
Кат цяло не ма ебе за тия работи...
Така еАз на дълго как издъхвам..Ся правихме оня ден .. 160 секунди за 600 метра,ама на 50 метра сигурно ще ги взема за 7-8 секунди +- секунди,на късите винаги съм доста бърз,ама на дългите..
![]()
7-8 сек за твоята възраст е бавноПървоначално написано от HolyShit
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
те и двете са ужасно бавно време за тази възраст.. а и доколкото виждам става въпрос за спортуващ човек..Първоначално написано от awerw
![]()
"What matters more than the mistakes you make, is what you're able to learn from.."
През к*ра ми e бавно ли е,или не.Сега май почвам се убеждавам,че тоя в Гърция не е записвал правилно 100 метра 10,2 секунди![]()
И кво като спортувам? Аеробно натоварване имам много-много рядко.
При теб трябва да е точно така! Хората с голяма маса по принцип се изтрелват на старта по-бързо !!!- Защо мислиш ,че професионалните бегачи на бързо бягане са масивни и ходят на фитнес - 500 кг клек, 5 тона мъртва тяга правят?Първоначално написано от HolyShit
Аз 50 го взех , за 7,2 секунди и имам оценка 5![]()
А 600 метра не се напънах на края, защото ме мързеше и го направих около 2 минути и 20 секунди и повече
Ама така е като никога не ходя да бягам в градината...
А скачането ми е още по трагично - 1 и 90