.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Супер фен Аватара на fatrat
    А според мен не! Упражненията които се правят в училище, т.е скока, бягането , другите за баланс и за горен пояс се смятат за абсолютен минимум, който трябва да се покрие и също така проследяват физическото развитие на младежта. Никой не можеш да задължиш да ти прави набирания, тъй като на това половината клас ще имат 2-ки. u feel me?
    А за казармата няма да коментирам-за моя набор и няколко преди това (от 86 насам мисля) отпадна. Според мен се загубват 2 години от живота напразно .

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    абе ти в кво училище учиш ве, за някви изостанали с физическото развитие? уча в пмг и има момчета които ги бягат за под 90 сек. 600м.
    Млъквай, к***о! Писна ми с твойте шибани хвалби и изсирания на нявсякъде. "Мойте", "Мойто", "Ние", "Аз"- като оня главоча си, дето като пуснеш телевизора и почва да ти тече по краката!

Когато ми намериш момиче да изтича 600м за 1:30 и не е тренирало 3 години лека атлетика ела ме извикай. А и си толкова не запознат, че момичетата тичат 300, а не 600м, че направо се хващам за главата!

Колкото до автора, верно, земи се стегай. Като ти гледам килата сигурно си като някой излязъл от Лагерите на смъртта. Напрегни се малко физически - ходи яж, тренирай, а не разпитвай кво да правя. Няма голямо значение кво правиш като мога да ти преброя ребрата.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от kadishona
    абе ти в кво училище учиш ве, за някви изостанали с физическото развитие? уча в пмг и има момчета които ги бягат за под 90 сек. 600м.
    Млъквай, к***о! Писна ми с твойте шибани хвалби и изсирания на нявсякъде. "Мойте", "Мойто", "Ние", "Аз"- като оня главоча си, дето като пуснеш телевизора и почва да ти тече по краката!

Когато ми намериш момиче да изтича 600м за 1:30 и не е тренирало 3 години лека атлетика ела ме извикай. А и си толкова не запознат, че момичетата тичат 300, а не 600м, че направо се хващам за главата!

Колкото до автора, верно, земи се стегай. Като ти гледам килата сигурно си като някой излязъл от Лагерите на смъртта. Напрегни се малко физически - ходи яж, тренирай, а не разпитвай кво да правя. Няма голямо значение кво правиш като мога да ти преброя ребрата.

Да наистина ние момичетата бягаме по 300 метра И много малко момичета финишират бързо , и с добри резултати .. защото се засилват много в началото и после издъхват Абе УЖАС. Какви жени станали по почти 60 килограма , мой съученички и 100 метра трудно бягат
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    А според мен не! Упражненията които се правят в училище, т.е скока, бягането , другите за баланс и за горен пояс се смятат за абсолютен минимум, който трябва да се покрие и също така проследяват физическото развитие на младежта. Никой не можеш да задължиш да ти прави набирания, тъй като на това половината клас ще имат 2-ки. u feel me?
    А за казармата няма да коментирам-за моя набор и няколко преди това (от 86 насам мисля) отпадна. Според мен се загубват 2 години от живота напразно .
    Да. Половината клас shte imat 2ki na ,,nabiraneto'' , ama inache spored uchilishtnoto rukovodstvo sa s otlichna fizika, zashtoto bqgali ,che bqgali i trenirali teq kracheta detski. A tozi, koito ne dobur v tichaneto i skachaneto, ( i svetoven kulturist moje da e ) ,no shte ima slaba ocenka. I spored sistemata she e sus slaba fizika.
    Da mu e*a m**** shi** na.

Пиши на кирилица!
    Audio ergo sum

Доволен съм
    Покрих нормативите така
    50м - 7с
    600м - 2:06 минути
    скок - 2.45 метра

Много съм доволен. Общо взето като тренировка бягах и след това вдишвах максимално въздух който мога да поема и издишвах, мааалко скачах на въже.
    МНОГО съм доволен при положение че можех да смъкна поне още 5-10 секунди, но темпото с което се движиш е много определящо!

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Едно упражнение за ръце не съществува. Което много ме нерви.
    ХАХА ще ти кажат направи 10 набирания за 5 секунди и ша са осъзнайш
    или пък 60 лицеви за 60 секунди не е непостижимо ама е трудно.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kirokiro
    Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Едно упражнение за ръце не съществува. Което много ме нерви.
    ХАХА ще ти кажат направи 10 набирания за 5 секунди и ша са осъзнайш
    или пък 60 лицеви за 60 секунди не е непостижимо ама е трудно.
    какви глупости говориш?
    Лицевите опори не се правят бързо

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    600-118 тва май е за 4
    50-7.1 тва май е за 3
    а скока е към 2м май е за 2

Е пак е добре при положение, че нищо не тренирам и спортувам

125 секунди и 10 клас аз съм в началото на 7ми днес тичахме 600 метра бягам за 120 секунди ТОЧНО за справка в СМГ съм не съм в спортното

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Не знам времето точно, но на топка и скок имам 2-ка винаги, на 600м имам 4 или 5 а на 50м 3 или 4 тая година не съм влизал във физическото но тряя да вляза и да ги покрия, щото инъче ще имам 2-ки и на бяганетата 2 двойки са по-добре от 4 двойки пък и то в туй физическо почти никой не влиза, пък и ако влезеш иска да си с облекло инъче няма-ще вляза колкото да покрия нормативите, не вярвам да ме остай 12 клас по ФВС но пък миналата година остайл 10 човека на поправка 12 клас-ужас щото не влизали в час, тряя да се смили над нас и да не на остава, да пиша там по 3-ка ако му вляза за 5-6 часа през годината

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Аз съм много зле
    50 метра - 11.3
    600 метра - 4 минути
    скок - 180см
    мятане на медицинска топка - 5 метра

Banned Мега фен
    50 m - 50 секунди
    600 - 40 минути
    скок - 5 и 50
    топка - Варна-Шумен
    ---------------------------------
    50м - 7 и 15 - ОЦЕнка 5
    600 - 2 и 20 - Оценка ??
    скок 1 и 90 оценка - 2
    Топка Варна - Пекин ???

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    50м = 6.4с
    600м = 100с ( правил сам и към 95 , когато бягах по-често
    скока = 2.65м ( с програма за скачане ) , без програма 2.50-2.55м

кат гледам вие мн слабичко

Странно...

Мен в бягането ме няма никакъв, ама скока от място за 9-ти клас ми беше
    2,95 мерта. 1,79 висок

Град
    лiim0nсн0o
    Аз миналта година 50м. за 6.2сек. ,а 600м. за 1,35мин. (95сек.) за скок не си спомням колко скочих ,но беше около 220см. (+/-)

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    600м малко трудно за 1.35 днес аз ги избягах за 1.21 според господина, който ни накара да обикаляме в кръг някакво много малко игрище, и все пак това дето избягах са около 400м
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от Naik1
    Приятел казваш, че си 10 клас и си 63 кила/179см и същевременно скачаш ~2.20 ?! Аз съм 9 клас, г/д 100кг и около 183 висок и скачам 2,50+, без да съм си тренирал някога скока. Как може да си толкова неподдържан? Че ако и бягането ти е така ти надали често си хващаш автобуса навреме
    Пфф, вярваш ли си
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter
    50м = 6.4с
    600м = 100с ( правил сам и към 95 , когато бягах по-често
    скока = 2.65м ( с програма за скачане ) , без програма 2.50-2.55м

кат гледам вие мн слабичко
    Вари да копаеш тогаз,само за тва ще ставаш

Цитирай Първоначално написано от Fixthat
    Имам приятел, който е 7 клас и минава 50 метра за 6 секунди точно!Какви са тия нормативи в твоето училище?!
    Направо му казвай да става спринтьор. Световният рекорд на 50 метра е около 3-4 стотни по-малко. Твоят приятел 7 клас щом ги бяга за 6 начи след 5-6 години току виж 50 метра ги взима за 2-3 секунди.

По темата:
    50 метра последно мисля ги бягах в 9 клас - 7.7 (тогава бях много по-слаб от сега.. може би 40кг разлика) (сега съм 12 клас)
    600метра за около 2мин и 40 секунди
    скачане:190-200см най-много с бая късмет.
    Кат цяло не ма ебе за тия работи...

Така е Аз на дълго как издъхвам..Ся правихме оня ден .. 160 секунди за 600 метра,ама на 50 метра сигурно ще ги взема за 7-8 секунди +- секунди,на късите винаги съм доста бърз,ама на дългите..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Така е Аз на дълго как издъхвам..Ся правихме оня ден .. 160 секунди за 600 метра,ама на 50 метра сигурно ще ги взема за 7-8 секунди +- секунди,на късите винаги съм доста бърз,ама на дългите..
    7-8 сек за твоята възраст е бавно
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от awerw
    7-8 сек за твоята възраст е бавно
    те и двете са ужасно бавно време за тази възраст.. а и доколкото виждам става въпрос за спортуващ човек..
    "What matters more than the mistakes you make, is what you're able to learn from.."

През к*ра ми e бавно ли е,или не.Сега май почвам се убеждавам,че тоя в Гърция не е записвал правилно 100 метра 10,2 секунди

И кво като спортувам? Аеробно натоварване имам много-много рядко.

Banned Мега фен
    При теб трябва да е точно така! Хората с голяма маса по принцип се изтрелват на старта по-бързо !!!- Защо мислиш ,че професионалните бегачи на бързо бягане са масивни и ходят на фитнес - 500 кг клек, 5 тона мъртва тяга правят?
    Аз 50 го взех , за 7,2 секунди и имам оценка 5
    А 600 метра не се напънах на края, защото ме мързеше и го направих около 2 минути и 20 секунди и повече
    Ама така е като никога не ходя да бягам в градината...
    А скачането ми е още по трагично - 1 и 90

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си