.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Супер фен Аватара на HolyShit
    Тия глупости,скоци,млоци,не знам де ще ми влезнат точно в полза,и то като ги правим по 1 път в срока..Само за изпит.Освен да нямам добра оценка,за друго няма как.. Бал ли съм ги.Да ми дадат powerlifting или културизъм,да видим дали въобще някой в цялото даскало от тъпи келеши дето само пият,пушат и ходят по кръчмите ще има по-добър от мен,то няма да имам конкуренция де,ама нищо :P

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Тия глупости,скоци,млоци,не знам де ще ми влезнат точно в полза,и то като ги правим по 1 път в срока..Само за изпит.Освен да нямам добра оценка,за друго няма как.. Бал ли съм ги.Да ми дадат powerlifting или културизъм,да видим дали въобще някой в цялото даскало от тъпи келеши дето само пият,пушат и ходят по кръчмите ще има по-добър от мен,то няма да имам конкуренция де,ама нищо :P
    Ами всяка година нито бягането , нито скачането не тренираме и на края оп - айде да на изпитват на нормативи
    Е тази година новата госпожа ни кара да бягаме там горе - долу в салона , но това помага аде да кажем 10 % - Истината е че сам трябва да си тренираш на стадиона през годината...
    Сигурен съм,че пак ще ми оставят 5 за годината, а на футболистите и съучениците ми ще им сложат 6 А на фитнес един път не са ходили! На лостовете силово не правят
    Аз пред гозпожата бавно силово правя и тя не и дреме
    Пък аз сигурно ще съм единствения, който ще й се моли да ме изпитат за лицеви опори...

Е да..Ако те изпитва за лицеви,да дойде мен да ме изпита на лежанка..Тц..

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Maйтап ли си правите, аз бягам 50м. за 8 секунди подчертавам, че съм момиче
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Banned Мега фен
    при теб е по зле
    бях чул ,че в някой училища 80 лицеви са за 6
    Ако со 80 - не са много, но аз както ше иба спрях да ги правя и ся и толкова ще ми струват трудно ,но ако ги правя бавно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lilincituuuu
    Maйтап ли си правите, аз бягам 50м. за 8 секунди подчертавам, че съм момиче
    е й ? Като спортуваш какво те отличава?

Като се ебеш като фолк-певица как няма,сигурно си се научила докато те гонят мангалите да ти цепнат гъзеца..

Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    Като се ебеш като фолк-певица как няма,сигурно си се научила докато те гонят мангалите да ти цепнат гъзеца..
    Ееее какви са тези груби отношения към момата...просто бяга бързо момичето(може би)...
    Im back...

Нищо бе,просто така,няма лошо . Ако имаше чалъм да ме изпитва на лежанката..Щях да и покажа аз..Ще правя 3 пъти повече килограми от тези наще ..

600 м - 1 минута и 54 секунди
    50 м - 6.8 секунди
    скок - 210 см ... Като се има предвид, че съм една година по-малък и покривам нормативи за 9 клас, а трябва да съм 8, мисля че съм добре

А бе нали само 2 пъти в годината става тва,кво ми пука..

Брейй какви нормативи какво нещо..
    Аз съм момиче 10ти клас и нормативите са си нормални
    На късите разстояния съм зле но на дългите съм издържлива като се има в предвид килограмите и ръста ми ама това не ми пречи да си бягам бързо де

В даскало за 120 коремни 6
    50 м - за момичетата е 7и нещо

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Лъвчо, ловецо и мене ме е яд и аз не ги покривам напълно нормативите, и вие така ще кажете, като в баснята за лисицата която не могла да вземе гроздето и казала, че е кисело, и вие така като не можете еми то не е и от значение, ама не е така, спортисти сме и не бива да се излагаме, много момчета от класа ми изкарват резултати колкото моите, а не са спортисти, и аз му казвам на господина да отидем във фитнеса на даскалото, той щял да ми дава гири 1.5кг 100 пъти да правя разтваряне встрани Мислех, че имам по-слаби резултати от вашите, ама не е било така кажете и скока ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Скока от място не е много лесно и дългите крака не са от гаранция , че можеш да скачаш повече.. Аз съм 158 и най много съм скачала - 2.10 м. Иначее има момичета от моя клас , които едвам скачат 160.. шокова ситуация толкова са застояли , а не са някакви 70 килограмови.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Точно, по-високите съм забелязал, че скачат най-малко, а даже и нисък да си тук повече трябва да си гъвкав.
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    Лъвчо, ловецо и мене ме е яд и аз не ги покривам напълно нормативите, и вие така ще кажете, като в баснята за лисицата която не могла да вземе гроздето и казала, че е кисело, и вие така като не можете еми то не е и от значение, ама не е така, спортисти сме и не бива да се излагаме, много момчета от класа ми изкарват резултати колкото моите, а не са спортисти, и аз му казвам на господина да отидем във фитнеса на даскалото, той щял да ми дава гири 1.5кг 100 пъти да правя разтваряне встрани Мислех, че имам по-слаби резултати от вашите, ама не е било така кажете и скока ?
    Але хора някой друг човек пише от профила на awerw!

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    И аз имах същото мнение за теб преди
    sapphire5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си