Такаи аз да споделя.На 18 съм заедно сме с моя приятел от 10 месеца тои е на 24 години.Връзката ни върви добре немога да се оплача но понякога ми говори много странни неща и аз много се обърквам.Преди ходех с негов 2-ри братовчед но с него съм нямала никакви сериозни и интимни отношения а той днес 10 месеца от както сме заедно казва че това е пречка.Защо не е помислил за това като се хвана с мене,аз му казах че ако иска да е с мене това няма да го спира и той каза че е така .Аз съм сигурна в моите чуства знам че той е човека така съм преценила,а той ми говори ти си мислиш че си влюбена в мен и че ме обичаш,нали и аз съм минал през твоята възраст,колко много приятелки съм имал тогава и е такива недоверчиви глупости ми говори.А аз много пъти съм му казала че той е човека за мен.Никога до сега не е говорил за любовта си показва ми че държи на мен и че ме обича но за любовта си не говори и се бори със ревноста виждам го много добре.Незнам според мен го е страх,страхува се да се отпусне и да ми разкрие чуствата си,страхува се да на хлътне прекалено много по мен ,защото аз усещам че щом ми говори тези неща той си мисли че моите чуства не са истински.Но аз съм имала много приятели с него е различно.Моля ви хора кажете ми какво мислите вие,според вас държанието му заради това ли е което и аз мисля,и ако е така моля дайте съвет как да му докажа любовта си да не си мисли че това е временно.Моля кажете