Здравейте сладури ,
искам да ви помоля за едно съвет4е .Преди 1 год. се запознах е едно мом4е адски симпати4но и с те4ение на времето станахме наистина добри приятели ... и така но преди няколко дни той ми сподели 4е има 4увства към мен а тъй като и ааз имах 4увства към него нещата се полу4иха... проблема е 4е в4ера излязохме гушкахме се и т.н и той се опита да ме целуне но аз се отдръпнах просто не знам какво ми стаана смис да кажем 4е не мога да се целувам или нещо подобно но не .. и просто му се извиних казах му 4е не е било наро4но и го помолих да не ми се сърди а той естесвено ми каза 4е няма проблем и това беше но му стана непиятно де ... и на мен ми стана много тъжно .. моля ви дайте ми съвет4е какво да правя следващия път като излезем ..
искрено ви благодаря ако сте го про4елии ви моля да ме извините за неграмотното писане .. :P [/b]
и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~
Щом имаш чувства към него не мисля че имаш оправдание да се отдръпваш. Не вярвам да те е гнус..![]()
Ако той не понече да те целуни през цялата ви среща - ти го направи.![]()
Ей, тва е супер сладко![]()
![]()
Следващия път действай...Дори и да не стане първия път, веднага пробвай пак.
![]()
Е какъв съвет искаш - все някога трябва да го целунеш.Следващия път го направи.
Много сложно ..
Big or small, lies are lies!
а ако се отдръпна пак .. не знам как става така ...и защо след като имам 4увства към него ('')
и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~
А ти защо се отдръпваш? Първо си изясни това. Някакъв страх от това дали ще си помисли, че не можеш да се целуваш ли? : ?
А пък на следващото ви излизане, когато дойде моментът и отново ти се прииска да отдръпнеш, се приближи още повече към него и го направи.![]()
според мен следващият път трябва да действаш първа, за да му докажеш, че не е било нарочно или защото те е страх и т.н. .....
Следващия път отиваш до него и започваш ето така:
![]()
--------------------------------------------------------
оле благодаря ви утре като излезем ще видим какво ще стане .. :s дано този път да имам смелост
Кой набор си ?
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
не мисля че това има значение но айде .. 94..
Ами следващия път не се дърпай и се нацелувайте едно яко.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Целуни го по скайп , че да му се реваншираш
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
Или по фейсбук, lol.Първоначално написано от TechnoAddicted
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Няма да те охапе. (;
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)