- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не е обичайната тема "Дали ме харесва"
Абе ей кви са тия изрази бе я се стегни малко .... Промени си отношението, типична 13годишна лигла.Първоначално написано от s8y
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ти не си добре.Консултирай се с психиатър.
Баааси агресията...
all day... all night... what the fuck?!
Ами не мислиш ле че едно 17 годишно момче, което иска сериозна връзка /ако той иска такава/ , или каквато и да е връзка за него секса ще е честа необходимост. Боже.Първоначално написано от s8y
Е защо си го изкарваш на всички, които са ти коментирали темата ( сега се очаква и мене да напсуваш и после ще ти се ще да не си го направила ) ..
Та ние не гадаем, момчето може да си мисли много неща, а това че е спрял да има контакт с тебе нищо не значи. Той не ти е ГАДЖЕ, че да му държиш сметка къде е, и да се вкарваш в шибан филм, че е заради тебе всичко това. Осъзнай се бе момиче... Имай търпение, ако е писано всичко ще си дойде на място...
АМАН...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Не така грубо де. Не мисля, че кой знае колко агресивно е реагирала, просто е малка, нормално е да не владее емоциите си и повече да се вживява както в успехите, така и в неуспехите си.Първоначално написано от ScarletBite
Може да си била симпатична на момчето, но нищо повече.
Аз си мисля, че той се е усетил, че го харесваш, а съм забелязала, че момчетата се отдръпват от момичето, когато разберат, че то ги харесва, особено в случай, когато те самите нямат интерес към момичето. Т.е. малко увъртяно го написах, но се надявам да си ме разбрала.
Не мисля, че има значение, че е ходил с твоя приятелка.
Чакай и гледай кво ще стане, може да почне пак да се вясва в стаята и ако те заговаря и си прави конкретно шеги с теб, може би имаш шанс.
Но това че си влиза ей-така и се прави на клоун като цяло не значи нищо.
Трябва да почувстваш специален интерес към себе си, за да си сигурна, че те харесва.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Благодаря ти, един от нормалните хора в този форум (малко са)!