- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някой ползвал ли го е?
http://www.youtube.com/watch?v=PcQkLhCkbOk Някой има ли мнение за това? И цена не намерих никъде![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Преди малко гледах рекламата и на мен ми стана интересно. Ако някой го е ползвал или знае нещо повече за продукта да казва, че се заинтригувах![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
И аз тъкмо гледах рекламата, затова се заинтригувахПопринцип никога не съм олзвала продукти на Гарниер, затова се чудя за това.Доволна съм от доста други марки, но точно такова не бях виждала и ми стана любопитно
![]()
Има го по магазините от месец, може и от повече. Продават го в ДМ и други козметични магазини. Под 10лв. е, мисля, че го видях за 8-9лв. Не съм го използвала.
В този сайт има цена и кратко описание- http://beautycosmetic.biz/garnier-pu...el-p-5110.html
аз го ползвам от 2 седмици ии да ти каже маската на гарниер е мн по добра от това.
Съдбата помага на смелите !
аз го имам от 3 дена,хубав е и добре почиства кожата,но май не е за всеки ден понеже много исушава.
Здравейте, днес бях в магазина и го видях за към 11.50 лева, за мазна кожа е. Не съм го ползвала.![]()
Само за мазна ли е, или има и друг за суха? Защото моята е суха.
Мерси за отговорите![]()
о не в никакъв случай не си го купувай ако си с суха кожа, тези продукти са за мазна
Съдбата помага на смелите !
Първоначално написано от LovelyGirl
Продавачката каза, че е за мазна кожа... щом си със суха сигурно пак можеш да го използваш, но много рядко, защото още повече ще се изсуши... след употреба трябва да се намажеш с някакъв крем.![]()
Хммм...Доста интересно...Ако ми паднат скоро пари може и да си го взема да пробвам каква работа ще върши...Макар че имам нужда от доста по-важни неща...![]()
Още след първото измиване, кожата не прилича на нищо!Първоначално написано от mushmorocheto
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Добре, добре, отпада![]()
и моята кожа е суха и не смея да го пробвам
пюр-а 3в1 ми изсушава кожата малко, но от време на време го ползвам все пак
ти си добре. . моята от него още на първото измиване ми стана на лишеи и започна да се люпиПървоначално написано от Sunshin3
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33