Гаджето ми първите 5 месеца беше много мил , никога не ми е крещял и не ми се е зъбил , може да се е случило но е било в някакви много редки случаи. Мога да каже ,че аз бях тази с гадното отношение и изведнъж нещата се преобърнаха .. Вече си позволява да ми говори на "бе" ,крещи ми и в същото време твърди ,че ме обича. Не винаги се държи така ,но за най-малкото нещо започва. Когато ми стане гадно за нещо той обръща причината повечето пъти. Търси вината в мене . Много пъти вече става като говориме по телефона ,когато затворя аз съм разплакана и то в някои случаи не от причината за която сме спорели ,а от отношението му.
Понякога се замислям този човек защо е с мене !?? .. Да казва че ме обича ,че му било хубаво с мене . Но понякога сякаш си връща тройна за най-малките ми грешки. Знам че и аз правя грешки , не винаги вината е само негова , но напоследък всичките ми приятелки ми казват ,че му ходя по гъза .. и аз виждам ,че е така и много много ме боли .. За всяко нещо му угаждам , за всяко нещо му се извинявам . А той при някои мои проблеми дори не ми обръща внимание .
Не вярвам да ми изневерява ,защото постоянно сме заедно .. но на какво се дължи тази промяна в него ? Защо и аз се промених ? И как мога да оправя нещата ?