- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- според вас какво е ?
Здравейтеимам някои опасения и преди посещението при лекаря, реших да чуя вашите мнения
имам си сериозен приятел... декември месец последно правихме секс без презерватив. Той е категоричен, че не е свъшвал в мен, но въпреки всичко аз се притеснявам... Направих си тест Шуърчек и излезе отрицателен... този месец ми закъсня, но все пак ми дойде... от вчера си усещам корема подут, имам тъпи болки в яйчниците, кръста ме боли
според вас възможно ли е въпреки всичко да съм бременна? И моля без тъпи коментари... изглежда ми почти невъзможно, но аз по принцип съм си голяма паника и ...
Благодаря предварително!
![]()
според мен не си,но за да се успокоиш напълно,отиди на гинеколог или си направи още един тест
На мен симтомите при цикъл са ми корема да ми е подут ,да ме боли кръста и да имам тъпи болки в яйчницитеПървоначално написано от sheis
,понякога даже и гърдите ми се подуват , така ,че спокойно. Но все пак ако се притесняваш , най-добре отиди на гинеколог ,за да се увериш какво ти е
Успех
![]()
Симптомите който изброй ги имам и аз много често при цикъл,щом не е свършил в теб и ти е дощло се успокой
При положение, че ти е дошло, няма как да си бременна. Проста логика.
Welcome to the Jungle...
Аз съм същият филм .. ще ми дойде ли, като ми дойде- дали не е цветна бременност .. Спокойно нищо ти нямаДишай !
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
СЪЩАТА И АЗ !!!Първоначално написано от miShle
![]()
![]()
[img]http://missmademoiselle92.files.wordpress.com/2011/02/pretty-little-liars.jpg
[/img]
Дишай, не си бременнаболките в яйчниците и кръста може да се дължат на ПМС,ако скоро ще ти идва, а за подутия корем не знам. Чичо доктор ще каже.
женско
Happiness is a journey, not a destination...
според мен тези болки са знак че ще ти идва .. и аз съм така .. :P
• God is a D J •
Първоначално написано от DarkTemplar
Освен ако няма цветна бременност!
Не си![]()
![]()
За която шансът е прекалено минимален.Първоначално написано от malkasladkaku4ka
Welcome to the Jungle...
Иди на доктор. Относно това, че приятеля ти не е свършил - не е и нужно. Понякога може да се забременее дори от течността, която излиза преди изхвърляне. Навярно не си но на всяка цена иди на доктор.
Децаааа! Защо се филмирате толкова, щом не се е изпразнил в теб няма как да стане, ако все пак не те е излъгал (което е възможно). Значи симптомите не ми се струват чак толкова страшни така да се каже. Може да е цветна бременност, но шанса е минимален. Гледам темата е от февруари, а сега сме април я кажи ще си имаш ли бубулечка?
Тва не са симптоми на бременна.Тея симптоми ги имам,когато ми дойде.