- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов от разстояние..
Като знаеш, че си заслужава просто винаги се намират сили .. има ли желание - има и начин ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
от разстояние ли? Ставаме двама ;] и сега разбрах, че такива връзки са прекалено трудни, имайки предвид колко "сериозни" са като цяло хората днешно време.. колко по-напред в 90-те отиваш, толкова по-малко възможно става да намериш сериозно момче/момиче.. повечето "обичат безкрайно" за 1 седмица.. а свестните най-често са вече заети..Първоначално написано от balu4ka
Ами те те заобичват и за един ден.Това са техните представи за любов ,сега.А, за сериозността има ... но са такива единични случаи..За това ,трябва да търсиш по-доброто за теб и това е .И да лошото е ,че явно и ти си минал през горчивия опит. >.>Първоначално написано от Tempest
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от againstyou
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Наскоро преживях такова нещо, ами...какво да кажа?
Решихме, че е по-добре да си останем приятели, защото прекалено много би боляло. В началото е кофти, тръшкаш се, инатиш се, реве ти се, как може пък точно на 2000км (в моя случай) да срещнеш подобно момче, но...накрая просто си казваш:"Съдба".
Ако ми е писано един ден отново да съм с него, ок, ако ли не...така е трябвало да се случи.
Номерът е да изчезнеш преди да си хлътнал здраво, иначе другото са мъки...Не вярвам в такива неща.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.