.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Като знаеш, че си заслужава просто винаги се намират сили .. има ли желание - има и начин ..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Трябва да си достатъчно зрял,да знаеш какво искаш от другия човек.Да имаш нерви и много търпение.Тези връзки имат толкова много плюсове и минуси.Толкова много страни...
    и двамата трябва да са зрели, не мислиш ли? Търпение и разбиране и от 2мата.. и да са наясно с това, че от разстояние не е лесно.. щото в крайна сметка 1ия остава с чепатия, а другия си прави кефа.. :/ ениуей..
    Да не би,когато няма разстояние да не се получава ...същото?Винаги единия остава "чепатия,а другия си прави кефа".Всичко е до характер,воля...всичко в едно както искаш го разбирай.Имала съм такава връзка и прекрасно знам,какво се получава на края. >.>
    от разстояние ли? Ставаме двама ;] и сега разбрах, че такива връзки са прекалено трудни, имайки предвид колко "сериозни" са като цяло хората днешно време.. колко по-напред в 90-те отиваш, толкова по-малко възможно става да намериш сериозно момче/момиче.. повечето "обичат безкрайно" за 1 седмица.. а свестните най-често са вече заети..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Трябва да си достатъчно зрял,да знаеш какво искаш от другия човек.Да имаш нерви и много търпение.Тези връзки имат толкова много плюсове и минуси.Толкова много страни...
    и двамата трябва да са зрели, не мислиш ли? Търпение и разбиране и от 2мата.. и да са наясно с това, че от разстояние не е лесно.. щото в крайна сметка 1ия остава с чепатия, а другия си прави кефа.. :/ ениуей..
    Да не би,когато няма разстояние да не се получава ...същото?Винаги единия остава "чепатия,а другия си прави кефа".Всичко е до характер,воля...всичко в едно както искаш го разбирай.Имала съм такава връзка и прекрасно знам,какво се получава на края. >.>
    от разстояние ли? Ставаме двама ;] и сега разбрах, че такива връзки са прекалено трудни, имайки предвид колко "сериозни" са като цяло хората днешно време.. колко по-напред в 90-те отиваш, толкова по-малко възможно става да намериш сериозно момче/момиче.. повечето "обичат безкрайно" за 1 седмица.. а свестните най-често са вече заети..
    Ами те те заобичват и за един ден.Това са техните представи за любов ,сега.А, за сериозността има ... но са такива единични случаи..За това ,трябва да търсиш по-доброто за теб и това е .И да лошото е ,че явно и ти си минал през горчивия опит. >.>
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Търпение и много любов ! А за тези които казват "разделете се" ае като не сте наясно не се обаждайте.Явно не сте се влюбвали и си нямате грам идея какво е да се разделиш с любимия човек.Макар само да си говорите,да си пишете,това значи ужасно много.Адски трудно е,но така връзките са още по-силни.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Where streets have no name
    Наскоро преживях такова нещо, ами...какво да кажа?
    Решихме, че е по-добре да си останем приятели, защото прекалено много би боляло. В началото е кофти, тръшкаш се, инатиш се, реве ти се, как може пък точно на 2000км (в моя случай) да срещнеш подобно момче, но...накрая просто си казваш:"Съдба".
    Ако ми е писано един ден отново да съм с него, ок, ако ли не...така е трябвало да се случи.
    Номерът е да изчезнеш преди да си хлътнал здраво, иначе другото са мъки...Не вярвам в такива неща.
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си