.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на babity
    Т'ва, че някои хора не са всеобщи любимци и не се котират много, не означава веднага, че всички момичета/жени са сбъркани. Повечето женски (а и не само) не могат да си изградят реална преценка най - напред за себе си, а какво остава за другите или пък да имат смелостта да кажат пред всички, че търсят чичко паричко или просто невероятен секс. Перфектният за един по никакъв начин не е перфектен за всички, а най - важното е, че не е само един на света за всеки човек. В тази ситуация човекът Х е перфектен за теб, но в следващата няма да е. И докато седиш и се обвиняваш (или обвиняваш другите) за това, че стъпваш накриво понякога, няма как да разбереш какво точно искаш от човека отсреща.

Цитирай Първоначално написано от Naik1
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Цитирай Първоначално написано от minimalGirl
    те и много мъже изпускат перфектни жени
    Опиши перфектната жена тогава
    Хах, че много лесна задача аз мога да я опиша . Перфектната жена е с перфектно тяло, перфектна коса, перфектни очи,перфектна усмивка, перфектно чувство за хумор.
    Значи стига да отговаря на тези качества, дори и да е куха като цървул и невъзпитана като селска циганка пак ще е перфектна? Колкото е важно една жена да е красива, толкова е важно тя да бъде и умна
    В интерес на истината, ако е 'куха като цървул и невъзпитана като селска циганка', това ще повлияе на излъчването и... Дори за момент да ти се е сторила красива, след няколко разменени думи няма да е така.'Перфектните очи' ще са празни, усмивката също ^ Вътрешния вид силно се отразява на външния, не поставяйте 'красива' и 'умна' като толкова... отделни понятия.

a1a2b3v, знаеш ли, ако на мен някой ми каже в ежедневен разговор това за четериглавия бедрен мускул ще го сметна за тъп ... Освен ако не си преговаря по биология.Умен си, ако се сещаш с кой как да говориш... И кои от знанията си в кои разговори да ползваш.И в тоя случай няма ограничения ... Момичето може да си е 'прекалено' умно.Друг е въпроса, че отсрещния ще я отегчи, ако е безинтересен.

По темата... За мене перфектния човек няма да е един хД... Попринцип смятам за перфектни хората, които ме допълват със недостатъците си и плюсовете.Те са перфектни за мене.Обаче аз пораствам и се променям и може с някой перфектен да ни се разделят пътищата... И друг ще дойде.Мисълта ми е, че шанса не е един.А за изпускането нямам проблеми... Скачам на всичко, що ми хареса още в първия момент /за начало мислено, разбира се/ и не го изпускам, докато не разбера, че иска да бяга или че не е особено перфектен.

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Цитирай Първоначално написано от minimalGirl
    те и много мъже изпускат перфектни жени
    Опиши перфектната жена тогава

всяка жена е перфектна по свой начин .. ако си влюбен в нея тя ще е най - перфектрана в твоите очи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си