- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗАГЛЕЖДА МЕ,ДАЛИ ЗНАЧИ НЕЩО
Момчето,което харесвам ВИНАГИ като мина ме заглежда с една усмивка отгоре до долу..дори се е случвало приятелки да ми го казват,докато аз не гледам,че го прави![]()
веднъж като минах покрай него и ме огледа с всичките ми подробности и се усмихна,даже като подминах продължи
дали значи нещо[/b]
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
Според мен значи!Закачи го нещо щом го харесваш,пробвай си късмета.
+1Първоначално написано от stigmata
![]()
--------------------------------------------------------
+1Първоначално написано от BlueFace
и успех
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Удари го по задника и виж реакцията му!
хЪх...
добре,но каква трябва да е реакцията му,за да разбера,че ме харесва
а,на другите- мнооооого благодаря,очаквам още мнения![]()
еми не знам виж... едва ли ще те облъсне, най-много той да те удари по твоето дупеПървоначално написано от qgodinka
хЪх...
Твой е!
Не си изпускай шанса, действай!
Успех :P
Всеки човек умира, не всеки истински живее.
Може да те харесва. Тоест доста е вероятно. Но шансът да е в смисъла, в който ти искаш, не е много голям. Щом те оглежда демонстративно, значи те възприема като сексуален обект. Бас държа, че ти не искаш само това. Не казвам, че е лошо, ама има голяма вероятност намеренията и очакванията ви да не съвпадат. Т'ва ти ще го определиш в хода на събитията.
единственото,което ме спира е ,че не ми пише![]()
Вие лично познавате ли се? Имаш ли скайпа му, фейсбук?Първоначално написано от qgodinka
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Познавате се лично и ти си му писала по фейса/ скайпа, ама той не ти отговаря, знаейки, че това си ти, така ли да разбирам?
Аз я разбрах,че си харесва някой,който не познава,а си го харесва понеже го засича често и той и се усмихва всеки път като я види!
Съгласна. Ако те харесваше по по-различен начин, да те е заговорил вече...Първоначално написано от GD
ние сме в едно училище не се познаваме много,само на здрасти сме
е,той ме е заговарял.. просто си мисля дали тези заглежданки само не ме заблуждават
да![]()
да![]()
Тва ти е 4тата тема за това момче. И едва ли в 4те пише кой знае колко различни неща. Както казах в 1 от предишните - трябва да спреш да ни питаш дали те харесва, защото не сме врачки, и да започнеш да действаш
П.П.За момента оставам на мнението на GD
добре,спирам да пиша и действам,но в последно време съм забелязала,че не ме оглежда от горе до доло,а ме гледа само и единствено в очите,никаде другаде,за това се бях притеснила
Много мислиш и много се притесняваш. Пусни се по течението. Айде късмет![]()
Видно е, че има интерес към теб, освен ако не е някакво женкарче или сваляч и така постъпва с всичкиАко не е, не го изпускай! Дори и да е.. ПАК не го изпускай щом го харесваш...
![]()
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
Значи, че иска да те пеца![]()
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME