.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ...

Hybrid View

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Напий се и го забрави. Щом няма никакви чувства към тебе няма смисъл да се измъчваш. Намери си някой друг и се помъчи да издържши колкото е възможно повече с него ,даже ако искаш го представи на приятеля ти, кажи му некви неща ,че да му стане кофти..
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

имах подобен случей с едно момче и нищо не стана..хем ме харесваше хем..не можах да разбера какво иска но и сега мога да кажа че имам някакви чувства към него,макар че няма голям шанс да стане нещо
    просто се отказах

Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ами няма смисъл.Моята история е абсолютно същата,с леки изключения.Нищо не се е променило,но спрях да опитвам каквото и да е,защото виждам,че е безсмислено.Разсейвай се с някакви неща - танцувай,ходи на кино,на разходки ..гледай просто да не мислиш за това.

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Напий се и го забрави. Щом няма никакви чувства към тебе няма смисъл да се измъчваш. Намери си някой друг и се помъчи да издържши колкото е възможно повече с него ,даже ако искаш го представи на приятеля ти, кажи му некви неща ,че да му стане кофти..
    Няма смисъл така да се ебава с момчето, което ще й е следващото гадже.

ПТ : Ти сама си си казала, че не можеш да го забравиш. Докато си казваш така, няма да го забравиш наистина. Зависи от теб.

Въпросът е , че аз го забравям, в смисъл започва малко по малко да не ми пука за него и точно в този момент той отново идва при мен и ме обърква и не искам да е така обаче не мога да се контролирам...

Повече от фен Аватара на reni7o0o

Re: Има ли смисъл?..

Приеми, че не си подхожадате и нищо няма да излезе. Дори и да се опиташ да се промениш няма смисъл... Защото ще залъгваш най вече себе си, че си някой които не си. Продължи си напред и повече не поглеждай към него. Не му позволявай да ти влиза в главата и да те обърква, ако е нужно избягвай срещи с него.
    Да в началото винаги е трудно но със времето нещата отминават, а и идва лято- забавлявай се, излизай и няма да усетиш как всичко е свършило.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Може ли да има толкова сбъркан народ?!

Добре че не съм попадал на такава.....

Няма смисъл да правиш неща, първо заради себе си. Щото другото е лицемерничество в най-добрия случай.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Скучна тема. Ако той има фетиш към хора с ампутирани крайници, ще си резнеш ли ръчоната?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Пловидив
    Не ти прочетох целия роман , само видях "исках да си излея душата някаде" .. просто не ви виждам логиката , щом пишеш тук очакваш някакъв съвет , като искаш да си излееш душата направи си дневниче или говори с прятел! Деба мааму -.-
    1.Отлепи
    2.Оближи
    3.Потопи

OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си