- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Учените доказаха, че жените неумишлено...
изпускат перфектните мъже. (не се сещам радиото, от което го чух)
Коментари.
хЪх...
Моето мнение е , че се вкарват в прекалено много филми и се заслепяват от очевидното ..
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
При мен е така...нз може би от страх че не може да бъде толкова хубаво.
така ще се утешаваме като сме без гаЖета :Д
REGGAE BOOM <3
..
Няма перфектни жени нито мъже.Всеки мъж и всяка жена имат + и - качества.Първоначално написано от nikitka_
![]()
Be natural, don't copy people that aren't better than you!
Опиши перфектната жена тогаваПървоначално написано от minimalGirl
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
+ !Първоначално написано от ivcheto0o
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Че какво общо имат + и - с перфектността? То и природата е перфектна и съвършена, но не всеки я харесва - омг о.0.
хЪх...
хората се отказват лесно от нещата, за които мислят, че са прекалено хубави за тях... или просто не им се занимава и изпускат момента.
someone else...
Първоначално написано от lubomirky
!
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Хах, че много лесна задача аз мога да я опишаПървоначално написано от BlindedAngel
. Перфектната жена е с перфектно тяло, перфектна коса, перфектни очи,перфектна усмивка, перфектно чувство за хумор.
![]()
![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Пропусна перфектния секс ..Първоначално написано от a1a2b3v
НЕ всичко е външен вид, някои хора имат характер и ДУША, представете си ...![]()
http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*
Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.
Значи стига да отговаря на тези качества, дори и да е куха като цървул и невъзпитана като селска циганка пак ще е перфектна? Колкото е важно една жена да е красива, толкова е важно тя да бъде и умнаПървоначално написано от a1a2b3v
![]()
Първоначално написано от NeSumSuglasen
хаха това ми напомни за "..У-у-уникална като мълчиш си идеална". Дори и да е най-красивата, тогава тази жена ще бъде безумно тъпаПървоначално написано от a1a2b3v
. Никой не е перфектен, докато не се влюбиш в него.
![]()
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
Нали знаете защо един истински мъж не може да бъде с една истинска жена.
Защото истинските жени никога не приемат от първия път, а истинските мъже не предлагат два пъти.
![]()
Но както и да е, любовта и науката са много тясно свързани и незнам, защо учените се занимават с такива глупави изследвания
Абе, че е така, така е ама " перфектно умна " не ми звучеше добре.Първоначално написано от Naik1
А и всички добре знаем, че като момичето до вас е по-умно от вас самите почвате да се чувствате тъпо, когато сте с нея. Например как би реагирал ако момичето до теб ти каже "Имам млечни киселини в четириглав бедрен мускул на долен ляв крайник " (давам това за пример защотото е първото нещо, за което се сетих) вместо просто "имам мускулна треска" И сега не казвай, че ти си изключение, защото ще бъде лъжа! Това почти винаги важи за съжаление... Ето защо съм на мнение, че момичето трябва да е умно, но не прекалено.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Перфектен мъж за една не е перфектен за друга. Не мога да бъда с мъж, който си вика педикюристката вкъщи да му прави педикюр...(това е реален случай).
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
+ За съжаление , е така .Първоначално написано от Ivalinka
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Брат, мани ги тея кое било изтъркано и кое не. Давам тема за размисъл. По-добре е отколкото темите "харесва ли ме".... поствани по 16 пъти на ден.Първоначално написано от Eclipsercho
хЪх...
Това е за раздел Любов, защото е свързано именно с любовта и заблудеността на жените. Имба ?![]()
хЪх...