- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво толкова виждат..
+1Първоначално написано от cranberry696
Възрастта няма особено голямо значение, ако има и любов. И да - съгласна съм, че повечето батковци искат 15,16-годишни, защото са по-лесни и по-наивни. Но не слагайте всички под общ знаменател. Аз съм на 15, приятеля ми на 22. От 7 месеца сме заедно и сме доста привързани един към друг. Така че, всичко е индивидуално, всички сме различни.![]()
Според мен разликата на възрастта не оказва чак толкова голямо внимание,ако химяита между двамата души я има!Е,не говорим в пубертета някаква 14 годишна с 22 годишен,говорим за по-напреднала възраст.Ами относно тези връзки не ги одобрявам особено,но пак си зависи до самите хора ии до точната им разлика 15-18 нямаа лошо,в тази възраст по-голяма разлика от 4 години не е особено препоръчителна
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Ако е сладкото детско излъчване, тогава защо повечето са с 3 тона грим??Първоначално написано от L1n4e7o
![]()
Живота е такъв, какъвто е!
Имах една връзка преди с един по-голям от мен значително по-голям /няма да казвам колко не са над 10 години споко) просто не ми се говори за това/ ,и наистина бяхме сериозни.За съжаление той почина
![]()
![]()
Иначе съм сигурна, че още щях да бъда с него.Беше перфектният избор, той ме накара да съзрея за много неща, да гледам на нещата като възрастна, а не като дете
А той не беше обичал от много време, и с мен се хвана просто ей така в началото, защото аз го харесвах много.., но аз толкова държах на него и му помогнах и го подкрепях, а нямаше много такива хора около него, за това спечелих любовта му.Така че, не съдете толкова строго хората
![]()
Друга тема е, че някои 'батковци' си хващат малко лапе, защото още е наивна и ще имат безплатен секс пък през другото време ще си въртят, която си искат още![]()
Каквото и да си говорим до 18 години не знаят какво искат, то за това си има и закон.Хората са решили, че до 18 години не можеш да вземаш самостоятелни решения от бита, камо ли кой е подходящата ти половинка в живота.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Хахаха,значи след 4 дни ще знам какво искам,суперПървоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
![]()
Каквото и да говорим колкото по малки са толкова по-малко опит имат,не са "очукани" както се вика,не са наранявани от идиоти и т.н. следователно се впечатляват по-лесно.Един 20-25 годишен едвали ще търси сериозна връзка,а по точно нещо да ебне,така че не е трудно да зацепиш защо...тва е адски глупаво,но се пак сме хора сме,заложено ни е да правим глупости...
>>DjBelev<<
[quote="ForzaFelipe"]еми да тва ми беше първата мисъл по темата..въпреки че има различни хора.Първоначално написано от K_O_L_E_V
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
WTFПървоначално написано от kokosety
![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Аз не виждам нищо нередно в една такава връзка,
друг е въпроса, че едно 16 годишно момиче излизайки с 25 годишен примерно...тя си има едни приоритети той съвсем други...някои даже мислят за брак на тая възраст...
А какво толкова виждат в по - големите батковци ли....стабилност, разбиране до някаква степен, нещата които можеш да изживееш с 16 годишен и 22/25 са съвсем различни поне за мен.
Аз съм за такива връзки...всеки трябва да опита и да види какво е ...
И съм съгласна с ScarletBite и nikitka_
They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.
1.Виждат младост,наивност,забавлени е,защото тя нали е малка и глупава и ще лапне+това по-лесно ще пусне,защото се кефи,че е с батко..кой като нея.Първоначално написано от cigarettekisses
2.E,за мен е нормално.Не е чак толкова голяма разликата,но тя да е на 15 той на 30,това вече е голяма разлика.