.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

какво да правя ?много я харесвам

имам въпрос към всички които са попадали в такава ситуация : преди 3 месеца си чатих с едно момиче и от както я видях в у-ще немога да си я избия от главата . от тогава несъм си писал с нея не знам и аз защо може би съм заравил и е минало много време но почти всеки ден я виждам проблема е че немога да я заговоря просто много ме е срам по скаипа е същото а иначе понякога като се засечеме на стълбите ме гледа много странно нз защо но си е вперила погледа в мене и ми става мн неудобно. какво да правя , ако и пиша незнам какво ще излезе не искам после да каже на целия клас и да ме гледат вси4ки странно

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Хахаха ти си идиот братле Ае момичетата да не са правени по калъп ве,че да може някой от тук да ти каже кво да правиш.Всеки човек си е самостоятелен и за всеки се изисква отделен подход
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Гледа те странно,защото чака да я заговориш!

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Не ,бе братле ! Не я заговаряй никога . Ще сбъркаш много .После като каже на целия клас всички ще ти се смеяааат и подиграват .
    Изчакай още 5-6 месеца да те хареса само на гледане и тогава я заговори

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    По скайп няма срам !
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Русе
    Може би я кефиш и не може да отлепи очи от теб, щом казваш, че те зяпа (понякога е най-логичното обяснение). Ако е срамежлива най-вероятно чака ти да я заговориш. Действай смело.

Голям фен Аватара на Yancheto
    Не вярвам да е чак толкова нетактичен идиот, че да каже на класа. Пък дори да го направи, какво ще стане? Няма нищо срамно в това, че си и писал и надали някой ще ти се смее. Давай смело напред, явно момичето е твърде срамежливо... Замисли се - в момента може би гледа името ти в скайпа и се надява да се сетиш за нея.

Пич спокойно трябва да я заговориш няма ништо срамно във това да харесваш някое момиче не се притеснявай че ако не се получи някои ще ти се сме от класа.. 1-во и пиши по скаип кажи и тека и тека харесвам те обясни и чуствата си.Само тека можеш да разбереш дали и тя изпитва нещо към теб.След това я покани да излезете само 2 мата!Разходете се някаде но запомни не я целувай на 1вата среща освен ако тя не го иска иначе ще те мисли за лесен..Ти сам ще усетиш кога и в кой момент трябва да я целунеш касмет!

Добре е да знаеш, че понякога момичетата ПРОСТО ГЛЕДАТ. това, че те гледа не значи, че е влюбена. Не се опитвай да я притискаш, а прави малки жестове, с които да й покажеш, че си падаш по нея.
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от korpin
    И аз съм на това мнение....
    Усеща,че я харесваш и очаква ти да направиш първата стъпка.
    Явно и тя те харесва.

Град
    София
    Братле, колко си задръстен.
    Окей, запознал си се с някого и после какво се очаква? Да се поздравявате по коридорите примерно. Затова те гледа. Чака да и кажеш здрасти. Нищо повече. Ако сте си писали 1-2 пъти, колко толкова може да те харесва, че да чака първа стъпка, връзка, годеж и дете. Стегни се малко. От едно "Здрасти. К'во става?" няма да ти окапят месата. Пък оттам може и разговор да завържеш. После в скайп няма срам. ; )
    Вие на хероин ли сте бе?

г

разкажии ми повече за момичето как сте се запознали може и да помогна пък

Град
    Горноо Нанадолнищее.. (:
    Цитирай Първоначално написано от korpin
    +1.
    да, мисля, че те харесва..
    действай!
    пък и дори и да се 'разчуе' .. все едно.
    ако не си от малък град.. не би трябвало да ти пука особено
    а колкото до твоя клас- да си те гледааат! само ще завиждат :P
    ~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    тя във теб вижда безплатен билет до страната на чудесата
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Не вярвам да е чак толкова нетактичен идиот, че да каже на класа. Пък дори да го направи, какво ще стане? Няма нищо срамно в това, че си и писал и надали някой ще ти се смее. Давай смело напред, явно момичето е твърде срамежливо... Замисли се - в момента може би гледа името ти в скайпа и се надява да се сетиш за нея.
    Какво да се замисли? Ако беше момиче, което го харесва веднага щеше да му пише... Може да си го гледа просто защото и е симпатичен... Апък и едва ли и нея ще я е срам да му пише... ХА....

Пиши и бе, какво толкова те е срам... Егати вече и по скайп ли ги е срам хората.? Вече се възмущавам...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Re: какво да правя ?много я харесвам

Продължавай да се чудиш и докато я заговориш може и името да ти е забравила... Дай малко по- смело и отивай при нея.

извинявам се , че чак сега пиша но си бях забравил паролата само четях благодаря ви много ми помогнахте !

Голям фен Аватара на Yancheto
    Какво стана? Имаш ли някакъв напредък с момичето?

Просто действай!Не се дръж така бебешки..не бъди срамежлив.. ако имаш зор пишеш й,каниш я да излезете ии така
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Град
    София
    Действай,пък каквото сабя покаже..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами, престраши се по скайп да я заговориш. Дори може да й признаеш, че ти е неудобно да я заговориш в училище, направи й комплимент и т.н. Може би и тя се чудиш 'що мълчиш като пукал и защо се правиш, че не я познаваш. Определете си среща някъде в определено време и официално се запознайте, идете на кафе като приятели ( поне за начало ), пък виж как ще се развият нещата после.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Заговори я преди да е станало късно.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си