- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс желания
Къде бихте искали да правите секс?
Например аз искам да правя секс на покрив.
Или под дъжда, но навън да е топло, да не гърми, да не светка, само да вали като из ведро.
Искам да правя секс и на тая песничка: Kings of Leon- Sex on fire
Вие сте ;]
На шезлонг покрай басейн, ама е доста вероятно да го счупим.![]()
Welcome to the Jungle...
...
в народното събрание
то густо, то пусто
Оооо това от снимкатаПървоначално написано от cranberry696
![]()
Също и на капака на колата ,докато вали дъжд лятотои на доста други места,но да не изброявам
![]()
В народното събрание![]()
![]()
Be natural, don't copy people that aren't better than you!
Хаха..Първоначално написано от cranberry696
![]()
![]()
По темата:
На покрива на блок, на гробищата, в кола, която момчето кара(в движение)- само да не се забием някъде.. всъщност (почти) навсякъде, където не е леглото и би било супер преживяване с много адреналин
![]()
Естествено, повечето от тези 'желания', ще си останат мечти..![]()
*сън*
Не знам, ама тва е може би единственото място, където НЕ бих го направил.Първоначално написано от fUcKsMiLe
Welcome to the Jungle...
Най- добре е да избистриме мислите си и да мислим за нещо стойностно .
На покрива, на предния капак на колата, вътре в колата пробвах, много тесно![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Тясна ти е колата значи. Ама и с това се свиква, зора к'во не прави!Първоначално написано от straus
![]()
Абе голф 2-ка не е тясна кола, като цяло свърших работа, просто трябваше да мисля некви нови пози и малко ме заболя кръста...Първоначално написано от babity
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Който го боли кръста, да му е здрав езика и пръста.
Искало ми се е на покрива на блок, даже имам предвид един, само да не е заключена капандурата..
Welcome to the Jungle...
Повечето ми желания се осъществиха.Останаха само на капака на колата и във влак![]()
на плажа![]()
на тераса, на капак на кола, на плажа, покрай някое езеро, в асансьор, на покрив, на лагер с класа и стаята, когато е празна, във влак - спален вагон, в палатка, в някой изостанал парк, където няма никой, в гора, в самолет (има специални за такива цели, естествено не в България, но все пак мечти :Д поне те са безплатни)
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
Еми БИх искал..... искал... незнам ..... Навсякъде стига да съм с правилното момиче и да ми е приятно .... за мен тфа е важното![]()
В кино,в самолет,на дъжда...в пробната на някой магазин (nod)
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
В някой клубмм на плаж/басейн ,на лагер ,въпреки че нема как вече
в пробна ,в таванска стая .айде после ще мисля други
![]()
Аз също искам на покрив на блок.. В някоя гора по тъмно.. На някоя поляна.
На капака на колата съм пробвала - беше страхотноооо (: Покрай езеро - също, както и на терасата (за малко да ни хванат) . Много искам да пробвам в асансьор, както и на покрива на блок. Ама има време за всичко![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
На капака на кола; на поляна или в гората; на плажа, когато слънцето изгрява или залязва; на камъните в морето (изказах се;д); на мост; в кино; на терасата... хмм има време ;д
^^^
Бургас <3
На плажа, на капак на кола, в асансьор, на някое обществено място (няма значение какво), може и в гората, на полянка, в кино... Абе почти навсякъде![]()
lOve iS in The aIr