- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс желания
Уоу,мен обстановката малко би ме депресирала,апък и не е хубаво според мен да се правят такива неща на място дето е свързано само със смърт и тъга...Първоначално написано от Lollyrot
Иначе-на плажа,на стадиона,в някоя тоалетна,в асансьор,на някой изоставен път,във вход и още мнооого![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Под дъжда, в СНЯГ, на плаж, на някоя ливадка, в кола, в киното, на покрив, на кухненския плот, НА ПОДА (като животниомръзна ми това легло), в морето или някое езерце, в клуб, в моята стая
... На много места не съм пробвала, трябва ми разнообразие!
![]()
Мерси! :P
~девойче съм~
Най-много искам на яхта![]()
Иначе на кино, на плажа, на покрива на сграда, в самолета, в гората, на поляна, и др..
Колкото повече,толкова повече е казал Мечо Пух и умрял от свръхдоза..
Първоначално написано от NomNomNom
Искам в мивката![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
В самолет, на капака на колата, на покрива, в морето, в гората...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
в спалнята на родителите му
В кола,на капака на кола,на кухненския плот,на плажа,в гора/поляна,на открито на дъжд/сняг,в асансьор... има време има и още идеи![]()
>>DjBelev<<
На обществено място (май съм гледал много Кранк, не знам). Показност да има
Или някое малко по-прикрито местенце, ама да ти е тръпка, че някой може да те види. В момента не се сещам за друго.
П.П.- банални сте с тия покриви![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Темата е в тон със случката от снощи. Отворих прозореца на 2рия етаж на апартамента и хоп с мацката на покрива. Беше ултра адреналин на нощна светлина... дано само не са ни засекли от някаде, но кефа беше...
![]()
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
АЗ искам с NomNomNom и PinkPan7her ПЪК![]()
![]()
![]()
...
Да да да, октоподи и патладжани не щеш ли?!![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Tях си ги имам. Но имам и фетиш към интелигентни. ЕбЪ мозък!Първоначално написано от straus
бягай сега, че не ми се занимава с чехълчета
...
Муааахахахахахаха това с чехълчетата ми харесаПървоначално написано от CanisDirus
![]()
![]()
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
+1...въпреки че съм го правила, докато в съседната стая имаше човек, който знаех че чува всичко...но въобще не ми правеше впечатление, тъй че може би искам на виенско колелоПървоначално написано от IseeDEADbodies
;d
и на плажа вечерта, на спасителния пост. Един път за малко ама не се получи щото дойдоха хора. ;ddПървоначално написано от Lollyrot
Баси, тука някакъв фетиш към капаци на коли![]()
Повечето са някви класически от типа на асансьор, басейн и прочее...
Обаче днес си мислих как искам да дойде, целият изцапан с машинно масло, да ме качи на капака на колата и просто ... без да ме пита, без подготовка, без пръстчета. Просто "обърни се".
абе на плаж не е толкова яко. освен ако не смятате че е яко да ти влизат песъчинки във всички възможни дупки![]()
а във вода е хлъзгаво + съм чувала че се получават инфекции
иначе и аз искам на капак на колаи над града..на някоя полянка примерно..
ВкъщиНикога не ми се е случвало и ми е интересно да пробвам. У нас винаги има някой и все не се е получавало... Иначе на него му е мерак в лифт, та и мен ме зариби, също и във влак искам да пробвам.
Честно ли ?? Много искам да го направя в църква ... Не знам защо ..
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..