- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс желания
Някъде на високо , по новините. Където и да е ама с правилния човек![]()
на бара на някое заведение
в тоалетната на некав ресторант или дискотека![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Joc
![]()
![]()
![]()
в Белия дом !![]()
![]()
По време на скок с парашут![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
много искам в центъра на стадиона ама в някоя късна лятна вечер![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на стена ;д,,.в кино .., в тоалетна!
Обаче днес си мислих как искам да дойде, целият изцапан с машинно масло, да ме качи на капака на колата и просто ... без да ме пита, без подготовка, без пръстчета. Просто "обърни се".
На плажа
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Във влак съм го правила, беше неповторима емоция....
Правила съм секс и на полянка, на капака на колата, в колата и не ми се струва чак път някаква тръпка. и в дискотека съм правила - е, не работеше и бяхме само ние двамата , но все пак се брои
Относно гробищата - да, бих. Но не просто животински секс, там бих искала да е нежно и бавно, да е сумрак и да има някоя и друга запалена свещ. Романтично, ще има тръпка, защото е нестандартно, забранено и неправилно според всички....![]()
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Винаги съм искала на капака на кола, на плаж, в самолет и в асансьор, в гараж...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Я кажи как, че ми стана интересноПървоначално написано от LadyDaisy
![]()
Спонтанно ! Best shit evah. !!
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
На плажа (тази година имах възможността,но не знам защо не го направих).
За момента голям мерак ми е в някой асансьор, но е някак трудно постижимо. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от LadyDaisy
... +1! Даде ми супер романтична идея
![]()
Има бутонче STOP. Ама се моли Радослав да има здрави ръце, че иначе ще е трудно :ДДПървоначално написано от SisiStrange
На плажа или на някое таванско помещение.![]()
awerw♥
E хората за т'ва са измислили заднатаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Иначе искам да повторя на открито (парк, градинка. нещо такова). Просто... Adrenaline rush !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Много бахър ся. Да идва лятото, да живеят полянките :Д
Аз съм лесен, вадя го през ципа и т'ва. Да му мисли мацката![]()
JK ofc. ;d
Друго друго... може ми врътне една свирка докато карам, ама най-много да се блъснем такаЗа друго не се сещам в момента.
Кирилицата е задължителна. Extremescream
А би ли писала на кирилица![]()