- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- 2ра дупка на ухото
Хора,може ли да ми кажете как да накарам родителите си да ми дадат поне 2ра дупка на ухототе са против обиците,но на мен много ми харесва някоя 2ра дупка на ухото..супер сладко стои :P и направо се побърквам като не ми дават
плсс..дайте съвети
![]()
..
И на мен не ми позволяват, ама ще успея да ги накарам някак
Или ще си направя без разрешението им..
На една приятелка така не й даваха. Веднъж като излезе просто реши, че ще си направи. Уж се опитва да я крие, но на трития ден техните я видяха. Майка й малко се сърди, но им мина.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
аз като исках втора дупка само казах на майка ми, че ще си я направя и няколко дни след тва я направихпосле само и звъннах да се похваля
думите и бяха " абе защо се занимаваш с глупости"
![]()
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
Първоначално написано от Monnie
Абе какви са тея вашите родители . . да не ви дават да направите 2-ра дупка на ухото, на мех мамето ми казва, ако искам да си направа и пиърсинг наа пъпа..2-3-4-та дупка на ухото (съвсем сериозно) ;д..ама не знам защо, но нямат нищо птотив..ама аз все още няма 2-ра дупка на ухото, страх ме е
![]()
.. ноо ще се престраша
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
и мойта майка е същата само дето и мен ме е страхПървоначално написано от nessparty
![]()
Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305
Според ника си 92 !? Ако е така защо въобще ги питаш ?
Направи си , въобще да не те спира мнението им. Това e дупка на ухото , не е на веждата..
Всъщност съм само на 12Ми..ще видя... може и без тяхно разрешение да си я направя
![]()
Първоначално написано от iiordanova
...992-По-логично е да е 99.... Ама тя сама каза, че е на 12.
![]()
Аз имам не ме болеше майка ми сама искаше да ми направи, но баща ми и баба ми не ми даваха накрая когато на баща ми омръзна по цял ден да му опяваме 1-во аз после майка ми каза " правете каквото искате " пробвай може и при теб да проработи пък и не е нищо кой знае какво не е дупка на пъпа я![]()
ОФ... Отиваш правиш си ..Няма да се отрекат от тебе нали?
Питай ги за трета. Баси как може да има такива кифли бе, цялото ухо в обици![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Аз на 13 сама почнах да си пробивам ушитеА пък за 14тия ми рожден ден поисках обица на пъпа и ми разрешиха. Пробвай това с рожденния ден.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
аз имам 5 дупки.. 3 на лявото и 2 на дясното ухо.. изобщо не съм питала.. само казах ' дайте пари да си направя още дупки на ухото '' и това беше.. само ми казаха ' тцтц кви са тия глупости 5 дупки 2 не са ли достатъчни'' казах ' не' и отидох да с епродупча.. аа общо взетоз а тези които ги е страх няма от какво.. не боли.. само звука от пистолета е леко внушаващ...
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Ми и аз като тебе се чудих как да навия наще ама като ги питах майка ми вика 'Прави си на ушите колкото искаш,ама другаде не'Ии аз отидох и си направих.В момента съм с три на лявото ухо и една на дясното.Смятам и пета да правя ;д
Ваще толкова ли са против?Все пак е само една дупка и то на ухото..
Направо ходи да си я направиш, аз имам няколко на ушите, на пъпа, а сега като се видя малко в пари ще ходя и за езика... И аз не съм питала никой и не смятам и за напред да го правя. А ти дори и на 12 да си, все пак не си толкова малка за дупки по ушите.
Направи си без да им казваш...ако ти направят проблем я махни.
Аз направих същото.. Прибирам се и показвам на мама тя ми вика 'ти си луда' .. показвам на татко.. тойй ми каза ' браво, готино е.. и аз едно време като ходех на дискотеки се дупчех..'![]()
"Every song ends but that's not a reason not to enjoy the music!" (One Tree Hill)