.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Момчето е по малко!

Здравейте!! Харесвам едно момче , което е по малко от мен с 1 година. По височина е доста по висок от мен, но не и на години. Смешно ли ще бъде да излизам с него или да тръгнем... Моля ви кажете ми .. не се правя на кака но ...... Моля ви за мнения

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не е смешно, случва се.Една година не е толкова фрапантна разлика

Здравей. Не мисля, че ще е проблем, една година - не е трагично. Дано обаче въпросното момче го приеме така, защото ако гледам от моя гледна точка, никак няма да ми е готоно - момичето с което излизам да е по-голямо от мен.
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    PEOPLE=SHIT
    █║▌│█│║▌║││█║║█
    742617000027

Според мен си зависи от вас ако се харесвате си тръгвайте и да не ви пука какво мислят другите . Но отстрани може да изглежда малко странно ако ти си на 14 а той на 12 ще станете за смях , но ако ти си на 21 а той на 20 - проблем няма
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Цитирай Първоначално написано от unknown0inlowe
    Според мен си зависи от вас ако се харесвате си тръгвайте и да не ви пука какво мислят другите . Но отстрани може да изглежда малко странно ако ти си на 14 а той на 12 ще станете за смях , но ако ти си на 21 а той на 20 - проблем няма
    Има нещо такова.. Аз съм на 13 той на 12 ( ама не си личи )

Хах,че нищо смешно няма бе Една година е нищо,не се притеснявай
    Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!

Град
    София
    Няма нищо срамно в това.
    Пък и като е доста по-висок от теб..още по-добре.

Фен Аватара на stigmata
    Град
    bulgarian
    Смешно е ако е с 20 години по-малък,тая една година не те бърка!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от stigmata
    И кое му е смешното ако момчето е с 20 години по-малък?Разликата между Деми Мур и Аштън Къчър е 15 години,но не им пречи.Какво значение имат годините за любовта не мога да разбера?

Важното е хората да се чувстват щастливи и влюбени, независимо на каква възраст.

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    Аз ходя с момче по-малко от мен с 1 година и според мен няма нищо срамно,важното е по акъл и характер да ти пасва,а да не е някакъв лигльо,който не знае какво иска ..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    И кое му е смешното?
    Смешното е това,че например,тя може да му е майка.И като са заедно хора с такава огромна разлика,съответно има големи разминавания в интересите им. Тя например,ще иска деца,сватба,сериозен и стабилен мъж,на който мож да разчита.А човек на 20години и да е богат,не може да и даде това,което иска.Ние хората на по-20-25 сме по живота,купоните,работата,и н.Не ни е до деца,и ни е рано обикновенно,да поемаме отговорност за деца.A и,когато той е на 30,тя ще е на 50..критическата ще я тресе..вече ще се чувства стара,итн.
    Както и,ако да речем мъжът е с 20години по-голям,може да е баща на момичето.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    И кое му е смешното?
    Смешното е това,че например,тя може да му е майка.И като са заедно хора с такава огромна разлика,съответно има големи разминавания в интересите им. Тя например,ще иска деца,сватба,сериозен и стабилен мъж,на който мож да разчита.А човек на 20години и да е богат,не може да и даде това,което иска.Ние хората на по-20-25 сме по живота,купоните,работата,и н.Не ни е до деца,и ни е рано обикновенно,да поемаме отговорност за деца.A и,когато той е на 30,тя ще е на 50..критическата ще я тресе..вече ще се чувства стара,итн.
    Както и,ако да речем мъжът е с 20години по-голям,може да е баща на момичето.
    Както вече казах,няма граници за любовта.Замисли се над това което написа-ако имат толкова големи разминавания в интересите,дали ще са заедно?

Факт е че има двойки с по 20+ години разлика,но това няма нищо странно или смешно както се изразявате.Щом са заедно значи имат общи интереси и са един за друг.Кой ще им каже че не са и защо трябва да се интересуват от хорското мнение?

И пак ще се повторя-Важното е хората да се чувстват щастливи и влюбени, независимо на каква възраст и независимо от факта, че партньорът ви може да ви е баща, стига това да устройва и двама ви.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Като натрупаш още годинки, сама ще си ги търсиш по-млади
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    София
    Shadow
    ^^3амислесе над думите си.
    Значи това,което твърдиш..би трябвало и ти да го направиш..
    Например да се хванеш с 30+години по-стара от тебе жена.
    И например,ти като си на 30 в разцвета на животът си и силите си...ще тябва да гледаш жена си,която е на 60-70години,и която може да ти е баба..вместо да имаш млада и хубава жена на твойте години.
    Аз лично,не бих се хванала с човек,толкова по-стар от мен.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Shadow
    ^^3амислесе над думите си.
    Значи това,което твърдиш..би трябвало и ти да го направиш..
    Например да се хванеш с 30+години по-стара от тебе жена.
    И например,ти като си на 30 в разцвета на животът си и силите си...ще тябва да гледаш жена си,която е на 60-70години,и която може да ти е баба..вместо да имаш млада и хубава жена на твойте години.
    Аз лично,не бих се хванала с човек,толкова по-стар от мен.
    Нещо не схващаш идеята.Никой не те кара да го правиш,нито пък съм казал че аз ще го направя.Това е въпрос на личен избор и щом някой го е решил,значи е предвидил всичко това което написа.Щом ще се чувства щастлив така,не виждам какво лошо има

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Не, не, не Много е яко!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си