- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка
Здравейте на всички!
От известно време излизам с едно момиче , но има един проблем и той е , че никога не съм се целувал .. Наистина искам да я целуна , но ме е страх да не се изложа пред нея .. На 16 години съм може л ида ми дадете някакъв съвет?
Пробвай с два пръста от ръката все едно са нейните устни и така докато мислиш ,че тя ще хареса целувката ти...![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Първоначално написано от BubbleZzzeeettta
Когато дойде моментът просто не му мисли, а действай.
Единствения съвет, който мисля, че е нужно да ти дам, е да не пробваш да и извадиш сливиците с езика си. ако ме разбираш![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Ако наистина искаш да я целунеш давай! Ако тя разбере, че не си се целувал даже ще й стане по-приятно, че е "първата".
ЩОМ НЕМОЖЕШ ДА СЕ ЦЕЛУВАШ... РЕЖИ СИ ВЕНИТЕ...!!! МНОГО СИ НЕКЪДЪРЕН ЗА ТФА
Толкова си забавен,да ти имам чувството за хумор.Първоначално написано от MilanowPz
брат,имах същия проблем преди време.. и аз мн се спичай относно тоя въпрос.Щом ще ти е за първи път просто го давай бавничко и следвай нейните движения --->>> И СЕ ОТПУСНИ <<<--- .
п.с. отбягвай да меришеш на чесън и лук когато дойде момента.
Can It All Be So Simple ?
То си става някак..от само себе си как да ти кажа..просто се отпусни ии следвай нейните движения![]()
А за дъха :д -задължително си носи дъФки
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
То ти идва от вътре, води се по нея тогава..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Пробвай с кучето първо.
Плезиш и се , олигаваш и усните после с езика и бъркаш в лявата ноздра и после и зализваш веждите .. и е твоя завинаги ..
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
Благодаря за компетентните коментари , а колкото до тия , които се опитват да се правят на "забавни" загъвайте се) .
Предпочитам да се залъгвам отколкото да питам как да направя нещо което идва отсамосебеси в форумите има милион теми за целувки , аз кво да напраа да ти цъфра пред вратата и да те рацелувам ли ? Тъпи сте , аз съм момче , но ако бях женско едвали бих тръглал или въобще да се занимавам с момче което пита за нещо подобно ..
Накратко - тъп си
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
+1Първоначално написано от Nakadah
булонка или кокершпаньол - всеки тръгва от там!
хЪх...
Приятел, а някога замислял ли си се, че щом имате чувства един към друг, би следвало да се разбирате. А ако това е така, мисля, че няма да пострадаш, ако и споделиш факта, че не можеш да се целуваш. Ако момичето е с акъла си - ще те разбере, а най-малкото ще се зарадва, че и го признаваш.![]()
Късмет.
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Хора стига сте му си подигравали и обиждали.Него просто го е страх да не се изложи пред нея.И вие сигурно бихте се чувствали така ако наистина много я харесвате.Все пак му е за първи път. А колкото до горния коментар наистина е така.
Хах,без притеснение пич,отпускашш и толкова,не е на живот и смърт :]
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!