- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ??
Аз съм на 14 години и харесвам една съученичка. Прекарвам не малко време с нея ,разсмивам я правя комплименти и прочие , имам голям проблем
Тя си има приятел а аз не смея да и призная чувствата си защото ако ме отреже ще се получи мн кофти в даскало а наистина я харесвам мн![]()
![]()
![]()
МОЛЯ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ ???
Мерси предварително![]()
Изчакай ги с приятеля и да скъсат и тогава се втурни към нея с мили думи и ласки и я успокой... шом сте на по 13-14 значи "връзката" им няма да продължи дълго.. просто изчакай и когато е най-уязвима... бам.. ще е твоя.
ЛОЛ знаеш ли им болните мозъчета кво мислат ?
На твое място бих и го казал дирекно - ако те удреже *alkward silence*
ако ти отвърне с чувства праиш Майкъл Джаксън и се кефиш
П.п - мразя запетайките , и са ш си поправа комента да сложа тва ама неа тура запетай - ва е яд![]()
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
еми то на 14-годишните "връзките" продължава от ден до пладне, в повечето случаи, така че, като разбереш, че вече е сама, кажи й какво чувстваш, а ако те отреже - дреме ти, не е единствена
Първоначално написано от cranberry696
![]()
изчакай да скъса с приятеля се, не се намесвай сега м/у тях
след това й кажи за чувствата си и, ако тя ги споделя, ще опитате и така![]()
И кво като има приятел, ти може да си по-добър от него. Говори си направо. Дори и да те отреже е по-добре да кажеш "поне опитах" от колкото "трябваше да опитам"
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
Не се меси във връзката им. Изчакай ги да се разделят и тогава направи своя ход.
--------------------------------------------------------
Ако са щастливи заедно недей да разваляш връзката им, а просто изчакай докато скъсат..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Не се меси във връзката им докато те двамата не решат да се разделят.. Не й признавай, че я харесваш, защото наистина ще се получи конфузна ситуация.
ами те са заедно повече от 6 месеца откакто аз разбрах и с моя късмет тия двамката ще са 1 от 1 000 00 двойки. ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ
ами 2 са да и кажа
а 7 да си трая
сега се обърках още повече![]()
но благодаря се пак
П.П продължавайте да коментирате плс![]()
![]()
По-темата..Първоначално написано от TechnoAddicted
Чакай подходящият момент и и кажи.
не съм съгласна ... има и момичета,които може да са на по 13-14 години ама имат сериозни връзки .. една от тях е моята приятелка,която тръгна с приятеля си когато беше 7 клас и вече 5 години са заедно .... не изкам да кажа,че и твоето момиче ще си остане с сегашния и приятел завинаги .. ама имай го и това на предвидПървоначално написано от evilgirl95
КЪСМЕТ
![]()
Хммм , амии простоо бъди търпелив !! Когато скъсат веднага иди при нея,кажи и го в очите и след това виж реакцията. Ако те отблъсне ще се получи гадно- да , но поне ще знаеш ,че си опитал .![]()
![]()
Ако пък се получи с въпросното момиче ,не я избягвай,не се срамувай и прави всичко възможно да не я загубиш !
![]()
![]()
Хах,ами тя е обвързана,защо трябва да заставаш м/у тях?Ако толкова много я харесваш,по-добре изчакай подходящия момент,когато е своббо,а не сега![]()
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
благодаря за съветите реших а изчакам малко ако скъсат добре ако не .... не се пак ще и кажа след няколко месеца, а пък квото ще да става![]()
![]()
![]()
БЛАГОДАРЯ ОТНОВО
![]()