Значи има нещо ,което много ме влудява! Мастурбацията , лош навик ,който права от време на време(На 2 месеца 1-2 пъти ). Как да се отърва от нея напълно ?Момичетата не ми ги предлагайте да спомена предварително .
Попитах най-нормално .Като не ти харесва въпроса ми за кво пишеш ??
Чакай, защо мастурбацията е лош навик?
Първоначално написано от PinkPan7her
Защото е против христианските принципи .
Тоест... ти искаш да изчакаш до брака ли?
Съжалявам, не мисля, че темата е за тийнейджърски форум. Тук (а и не само) хубавият секс е издигнат в култ. Говори със свещеник или нещо от сорта...
Явно наистина си губя времето, мислех си че може да има и други ,които са се борили с това . Мерси все пак![]()
Искаш да кажеш , че искаш да спреш материалоизхвърлянето ? Чувал съм , че доста лоши работи могат да станат ако не извършваш възвратно-постъпателни движения от време на време . Все пак е човещина . Ако толкова пък не искаш - както каза по-горе колегата - ЩРАК !![]()
Няма доказателсва ,че е вредно .Това че шепа учени се опитват да го опровергаят е друг въпрос.
Мозъка ми си е съвсем наред .Първоначално написано от Azgalor
Първоначално написано от ShUnZyk
НЕ бъди толкова сигурен ! В днешно време поне едно 99% от ВСИЧКИ хора го правят ! Ам да попитам що си против това ?![]()
![]()
![]()
![]()
Момчета, момичета, мъже и жени маструрбират и това е нещо съвсем нормално. По Римокатолическото християнство може и да е забранено, но в Източно-православно не е, до колкото аз знам. И аз като малък си мислех, че е нещо лошо и ме беше срам(и още ме е), но това е нещо нормално и тялото си има нужди. В древногръцката философия се казва, че никой не може да те задоволи така, както ти сам можеш. Дори имаше един гръцки философ, който беше маструрбирал на улицата. 1-2 пъти на месец е прекалено малко освен ако не практикуваш редовен секс, в което силно се съмнявам. Така че, се вземи в ръце... ако ме разбираш накъде бия![]()
![]()
Просто усещам че самото деяние не е правилно , чувствам се гузен след това и почвам да се обвинявам за щяло и нещяло. И по двете църкви си мисля че ръкоблудството е забранено, но на тях не им отделям чак такова внимание ,като се имам едно на ум че повечето свещенници са лицемери . Ръковода се повече светото писание и се сещам за случката с Онан но и тя е дискосионна
![]()
Сутрин, вечер онанизъм - здрав и бодър организъм.![]()
Welcome to the Jungle...
Доказано!Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
и то многократноПървоначално написано от babity
![]()
Welcome to the Jungle...
Онан не е свършил в жена си, са какво? Ще спреме да ползваме презервативи и ще надуваме кореми? Заеби тая работа, лъскай си и въобще да не ти пука. През ден или всеки ден, за по-добра концентрация![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Тази работя няма как да я зарежа ,но мерси за отделеното внимание .
Тая тема ако не е ебавка ще тичам гола на площада.Безкрайна глупост.
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Пишеш в тийн форум някви пълни глупости , ама и съвети не приемаш , за какво за бога пишеш ?!
Обичам !
и що да е нередно ? на никой не вредишако си толкова набожен първо се замисли за другите си грехове,защото мастурбирането е най-незначителния
Първоначално написано от krissy7
Извинявам се че си направих труда да пиша и че изгубих няколко минути на някой хора (Bow) . Съвети от типа лъскай си просто не ми допадат .
ще се лишаваш от нещо,защото така било според религията,религия която е измислена за власт :/ хм...няма такова нещо като грях поради простата причина че няма и такова нещо като "бог"...всичко е "филм" за да може народа да е сплотен и контролеруем
отностно самозадоволяването едва ли е проблем да не го правиш,проблем е ако се възбуждаш и не го правиш тогава наистина ще има болки