Пак казвам,човека винаги ще има нужда да вярва,че има и нещо над него, независимо дали той се нарича Христос,Алах и тн и тн..
Аз предпочитам да вярвам в себе сиПървоначално написано от DownloadVirus
![]()
...
Това какво предпочиташ ти е друг въпрос,не винаги е вярно..Първоначално написано от 6ibanqka
Първоначално написано от thefreak
Сега просто спираме да пишеме в тази тема, че и без това достатъчно се отклонихме от темата .
Първоначално написано от thefreak
Сега просто спираме да пишеме в тази тема, че и без това достатъчно се отклонихме от темата , по ,която аз нямям повече въпроси.
Дрънкаш глупости..Още от самото начало хората са имали нужда да вярват в нещо по-силно от тях,това,че ти се атейст,кво да те направя..Погледни се в огледалото и се замисли дали си идеаленПървоначално написано от thefreak
Айде със здраве!
А ти не разбираш ли че можеш да си зададеш същия въпрос на себе си ?"Погледни се в огледалото и се замисли дали си идеаленПървоначално написано от DownloadVirus
"
Всеки да вярва в каквото си ще. Но наистина на кой ще му попречи да мастурбираш. Айде атеистите не се бъркаме в на християните и мюсюлманите работите вие също не се бъркайте. ТОЧКА по въпроса!!!
ми тормозете се тогаваПървоначално написано от BobiGalabov
Отидете в манастир, там ще се чуствате най-добре!!!!
...
Всяко нормално момче мастурбира..Няма нищо лошо и нямаш повод за притеснение или гузна съвест..![]()
Епичен. Трол. Браво, четири страници изписани в тролска тема, честито.
по-добре си мастурбирай, че майка ти ще се чуди защо винаги след сън гащите са ти б ели![]()
Евала момче,подкрепям теНедей слуша тези упреци от другите...но все пак малко си объркал форума.Потърси в Google за православни християнски форуми по този въпрос. А иначе моят съвет е да четеш Библията,да ходиш на църква,прави това,което пише в Библията,моли се и поискай съвет от някой свещеник
Успех ти желая и да си жив и здрав
П.С. Надявам се да си доволен от отговора,най-малкото защото като гледам е най-сериозният и изчерпателен![]()