- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещo като триъгълник?
Ами най-логичното е да гледаш да останеш за минутка дори сам със допълващата те и да и кажеш как се чувстваш , ако отвръща на чувствата ти (така да се каже) , то приятелката й трябва да влезе в положениеВсе пак на сила хубост не става и няма да се хванеш с момиче , което не ти харесва . Нали
![]()
Ако те наистина са много добри приятелки, тази, която ти харесваш, не би имала нищо с теб, заради приятелката си. И това е нормално. Но ао искаш да застанеш между две момичета и приятелството им, действай, но аз не ти го препоръчвам.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не съм съгласен ! Все пак ако са добри приятелки , то едната трябва да разбере другата .
Изчукай ги и 2-те и намери 3-та .
И аз съм в ситуация подобна на твоята ... и найш ко ? - не ми пука :Д аз наблягам на тази която мисля , че ме допълва - а колкото за другата , обяснявам и , че супер мн съква и , че не е мой тип колкото да ме намрази и поече да не се занимава с мен - ако това повлияе на поведението на моето момиче - да си ходи с нейната натрапчива прятелка която неможе да се жертва за щастието на друг .
Да аз съм шибан егоист . И ДЖЪСТ ДОНТ ГИВЕ А ФЪК !
мисля , че ще си направиш някои изводи от това![]()
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
"не заставай между 2 момичета и тяхното приятелство" както казаха по горе. Остави ги и двете.
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
Не бъди егоист и не им разваляй приятелството. Постави се на мястото на момичето, което те харесва и се замисли дали ще ти е приятно?
Отрежи натрапчивата и си пробвай късмета с другата. Ако те отреже здраве да е, но ако не пробваш няма как да разбереш.
--------------------------------------------------------
Щом й е най - добра приятелка вероятно ще се скарат заради теб и ще стане голяма каша..
Може би е по - добре да ги оставиш и двете ?!
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Не е вярно! Ако 2 приятелки държат една на друга, нокога не биха позволили на някакъв пръдльо да застане между тях! Биха го подминали ей така..Първоначално написано от SpeedRacer
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
1) Спри да излизаш с първото момиче по какъвто и да е повод. Не бъди груб, нито директен. Просто когато ти се обади кажи, че си зает, че учиш, че не можеш. Гадно е спрямо нея, но дано по едно време й светне.
2) Във време, което не се предполага, че си зает за пред другото момиче, покани 2рото на среща. Обади й се, пиши й по скайп, покажи й че я харесваш.
3) Ако някоя от двете след това пише в тоя форум, ще се гръмна.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
То втората май има акаунт тука...Първоначално написано от Josefinne
![]()
Така... Има леко развитие по случая.
C другото момиче сме по-близки вече. На ден говорим по няколко пъти по телефона и то тя ми се обажда повечето пъти. Проблема е, че сега ваканцията аз съм си на село и не можем да се видим. Но всичко засега е само приятелско.
Това би трябвало да е добър знак, нали?![]()
или ги оставяш и двете или поемаш риска , говориш с тази, която те преследва, не й казвай "не те харесвам",прави се, че не знаеш,просто и кажи,че харесваш приятелката й,после го кажи и на самата приятелка и виж какво ще стане![]()
+1Първоначално написано от BlueFace
![]()
Най-несериозното е да си сериозен млади момко!Първоначално написано от BOOBpld
![]()
☆ Addicted to Addictions
Има развитие по случая.
Излязох един път с това момиче, което харесвам на кино. Беше забавно, поговорихме си добре. На другия ден излязохме тримата на разходка из града. На мястото на срещата това момиче, което харесвам дойде първо и бяхме за малко сами и тя ми подари едно сувенирче от един град, в който беше ходила. И беше купила подарък явно само за мен, защото приятелката й, която дойде по-късно нищо не разбра за това... Тя си мълчеше за подаръка и аз също....
Обаче тя се държи само приятелски с мен. Може и да е от това, че е срамежлива, не знам.
Днес я питах да излезем ама тя каза, че е заета и не може да излиза, а пък после като я попитах по скайпа какво прави ми отговори, че е излизала малко навън. Аз разбира се не я попитах нищо... с кого и къде... Явно не е искала да излиза с мен днес.
Много се притеснявам да й кажа какво чувствам към нея, защото ме е страх да не я отблъсна...
Някакви съвети?![]()
+1Първоначално написано от DevilWish