- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Gliss Satin Relax / Syoss
Използвалили сте Gliss Satin Relax и Syoss Smooth Relax и според вас кое е по-добро?
не съм ползвала точно тази серия на Syoss, но съм много доволна от http://www.proveri.bg/Content/items/...-shampoo-2.jpg. Много хубаво ми приглажда косата и честно казано. . наистина ми я подхранва
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Използвала съм Syoss Smooth Relax и съм много доволна , става изключително мека , придава ми блясък и я приглажда. Не съм използвала Gliss satin relax но и той изглежда добър . Мисля че който и да избереш няма да сгрешиш![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Fiki_ В аптеките продават ли я серията? Защото аз днес за първи път я видях рекламата и не съм много сигyрна дали ще я има в аптеката?
А серията на Шаyма Glatt and Glossy ползвалили сте и доволни ли сте?
SunnyGuurl не съм сигурна дали ги продават , но би трябвало да ги има. Провери в най-близката аптека![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Малко ме е страх да го кyпя, поонеже прочетох доста негативни коментари относно марката..Ще поизчакам още някой да даде мнение.Ако може да ми предложите някоя марка, от която сте доволни, ще съм много благодарна.
![]()
може ли да кажете цени ?![]()