.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Обичам го.....

Здр на всички.. имам един проблем и ще ви помоля за съвет.. Влюбена съм от доста време в едно момче. Казвала съм му много пъти че го обичам, и той ми е отвръщал със същото.. по няколко пъти в седмицата идва до вкъщи.. целуваме се прегръщаме се правим всичко типично за една влюбена двойка..всеки път ми показва че ме желаее че му е повече от приятно с мен. Превързана съм толкова много към него, че просто немога да си представя какво ще е ако той прекрати отношенията си с мен.. но проблема е такъв че аз искам да бъда с него, а той не иска да има връзка в момента.. та искам да ви помоля да ме посъветвате какво да правя и как да го обедя да тръгнем..
    :*:*

Мега фен Аватара на babity
    Няма да го убедиш. Била съм там, говоря от опит. Няма значение какво ти говори. Докато продължава да ти повтаря, че не иска връзка, по никакъв начин не можеш да размърдаш нещата на никъде. Приключвай с това докато е рано, в противен случай много ще страдаш.

оо не немога да го оставя.. да знам страдала съм за него.. може би пак ще страдам.. но прекалено много направии и продължава да прави за мен.. НО ВЪПРЕКИ ТОВА МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТА ТИ..!!!

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    ако сега не иска да има връзка, не мисля, че след време ще иска ...

Град
    Пловдив
    Е ... те другите са ти го казали ..
    Ако ти желаеш връзка,
    а той не... тогава не е правилният човек.

Не се отчайвай слд него ще има още много.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Ами в случая мисля, че babity е права

--------------------------------------------------------

Била съм на твое място, и да, остави го докато можеш, много си патих след това, и се питах защо не ги послушах и не го оставих докато можех..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Той твърди, че не иска връзка, защото не е срещнал момичето, с което да иска.. Съжалявам, но явно не си ти. Постави му ултиматум, или връзка, или нищо. Ако не иска нищо, просто се отдалечаваш, защото иначе само ще се измъчваш.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами... Няма начин. Ако щеш роди му бебе нищо не може да се сравни с това, което бихте имали, ако той сам го пожелае. Не можеш да го насилиш. Мисля си обаче, че трябва да дадеш малко повече подробности относно това защо той не иска да има връзка. Дал ли ти е някакво обяснение ?
    Ако другите са прави - че не иска да има връзка с теб, защото иска да бъде свободен и за други момичета това е едно. Но ако не е готов да сподели всичко с теб, защото наскоро е приключил с друга връзка - това е друго.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

еми значи тои не ми е казвал конкретна причина защо неиска да има връзка.. не вярвам че би могъл да бъде с други момичета, макар че като се замисля.. ако му се отдаде възможност както всяко едно момче той би се възползвал.. но той не е от този тип момчета "ДЕБНА ДА ЕБНА" ! А колкото до това дали е готов да споделя всичко с мен.. МИСЛЯ ЧЕ Е НАПЪЛНО ГОТОВ защото последната му връзка с момиче беше преди 1-2 години.. и от тогава има някакви по-сериозни отношения само и единственно с мен..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Факт е, че когато желанията ви се разминават проблем има.
    В случая ти искаш сигурност, а той не е готов да ти я даде. Не започвай с ултиматуми. Това е ужасно грешно. Съдя по себе си, че ако някой ми постави такъв ултиматум, дори да ми се иска да съм с него, това по-скоро ще наклони в обратната посока нещата. Мисля, че просто трябва да седнете съвсем спокойно и да му обясниш защо искаш да имате официална връзка. Затова първо ти помисли какво ще му кажеш и защо искаш да можеш да го наречеш "свое гадже" и пред другите. Помисли какво ти липсва наистина, а не какво трябва да бъде. И му го кажи. Виж каква причина ще ти даде той. Опитай да я анализираш така все едно някоя приятелка ти разказва този случай за себе си. Въобще се абстрахирай от това, че става дума за теб и за него, защото чувствата карат думите да звучат така, както на теб ти се иска. И тогава стават яките обърквации в комуникацията.
    Успех!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТА.. ще пробвам !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си