Здравейте!! Днес излязох с 2 момчета с които бяхме познати доста време и най-после се наканих да изляза с тях. (и една приятелка дойде с мен, пък и тя ги познава по-добре от мен, а е била гадже на това момче, което сега ще става въпрос за него.. ) .. Седнахме в едно кафене и започнахме да си говорим и т.н., поканиха ме да играя с тях на билярд, и тогава започнах да имам симпатии към това момче ^^.. След това си тръгнахме, разхождахме се, той реши да си ходи и ме прегърна, аз не се отдръпнах все пак -- щеше да е много кофти.. тогава нещо се преобърна, толкова ми стана мило, че дори не исках да свърши този момент ... Оттогава съвсем се обърках. По принцип имам наистина силни чувства към момче, обаче което не е от моя град и в момента наистина не знам към кого имам чувства. Единият е в моя град, свестен е, но не е имал по-дълга връзка от 1 месец, а аз искам когато имам човек до себе си да е сериозен, а не някоя поредна мимолетна връзка... А другия е общо взето далеч от мен, но пък е свестен, има потенциал в него, но вече не виждам той да има чувства към мен...

Та ми е много объркано, не желая критика, общо взето го написах, за да си излея душата, но приемам и вашите съвети...