- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се правят вафлички?
Понеже нямам никакъв обем на косата,а отгоре на всичкото е гадно начупена и ми се налага да я изправям става още по зализана.За това някой може ли да ми прати клипче или да ми обясни как се правят,защото нищо не намерих в интернет..
За вафлите ти е нужна преса за ''вафли" . Взимаш кичур коса и в корените се правиш на вафличкиВоала , готова си !
What i want is obvious , what i love is unique
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
с преса за вафли натискаш и чакаш и пускаш
^ахахаха![]()
Иначе както каза britzyиначе не ми се вярва много,много да си изправяш косата,а да не знаеш как се правят вафли.няяма значение,айде.
![]()
Big or small, lies are lies!
С преса за вафлички. Има различни приставки за по-дребни и за по-едри вафлички, зависи какъв резултат искаш.
точно това си мислехПървоначално написано от vagarious
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не се излагай с тия "вафли" . Няма да ти помогнат чак толкова за обема, но пък "евтиният" вид ти е гарантиран.
Абсолютно!Първоначално написано от Minerva
![]()
хаха това е станало като мания вече почти всички трябва да сме " евтини" по тая логика . Аз не знам някой , който вече да не си прави обем по тоя начин даже аз честно казано не излизам без да съм се "пресирала" дето викат някой " сякаш трактор те е газил в корените"![]()
![]()
Първоначално написано от mayaaa
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Аз не си правя обем по този начин, и кво?!Първоначално написано от peti123
Да, точно това, че много хора си правят такъв обем, го прави смешно..... Като овце....
Chichaaaaaaaaaaaaaaa ! ♥
кво му е смешното? .. пък и като си направиш лек обем е ок.. ся отделен въпрос е че някои хора се правят като пудели в главата.. аз си правя обем в корените ии пръскам с лак... ии накрая си пускам най-годния пласт коса изправенаа ии почри не си личи че съм на вафлички.. път ии не че нещо но топирането също много уврежда косата..
Да,но топирането и вафличките заедно - увреждат двойно!Първоначално написано от katherinee9
![]()
Big or small, lies are lies!
Моля те, не си прави на вафлички най-горния пласт на косата, мега смешно е.
^съгласна съм.
Лекото тупиране в корените с малко лак за коса е много по-ефектно, отколкото клишираните вече вафлички, прически тип каска и т.н....
Нека се прави на вафлички, обаче да ги покрие с най-горния пласт коса.
Първоначално написано от PinkPan7her
+1
Изглежда адски смешно когато се виждат и отгоре вафличките... като някоя овца![]()
Или скрити отдолу, колкото за обема, или тупирано пак долния слой коса, пак за обем... не в главата като раплетене кошница естествено.
Тия Фафли дет си ги правите са мега грозни и смешни! А и не е модерно. Да сте видяли някоя манекенка със Фафли у главата?? Живеете 5 века назад!
Не виждам каква мода и естетика виждате в това да носите пазарска чанта с гуменки, да се правите на вафлички, да си слагате фон дьо тен по устните...Първоначално написано от xxKiFlAx
Успялите жени, дори и в България следват висшите модни тенденции, а не тенденциите в импул.бг и Теранова..