.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666
    Тия Фафли дет си ги правите са мега грозни и смешни! А и не е модерно. Да сте видяли някоя манекенка със Фафли у главата?? Живеете 5 века назад!

По точно манекенките живеят 5 века назад, защото НИКОЙ не ходи като тях!!!!! Нито би ходил..
    Те си имат друг тип мода..

И следващия път, преди да напишеш Простоооотия се запознай малко!
    Не виждам каква мода и естетика виждате в това да носите пазарска чанта с гуменки, да се правите на вафлички, да си слагате фон дьо тен по устните...

Успялите жени, дори и в България следват висшите модни тенденции, а не тенденциите в импул.бг и Теранова..

Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAx
    ^ А аз не виждам Никаква естетика в висшата мода..която е НЕприложима тук И никоя не я използва.
    Като ти харесва гледай по тв..

Темата на момичето е за обикновенна прическа с вафли за обем..и това че на повечето сте против и се чудите кво да пишете и да се карате е ваш проблем.
    Не е нужно да се обосноваваме защо не харасваме нещо естетически...

Голям фен
    Град
    София
    Абе на вас кифляците нема да ви дойде акъла в главите! С тия Фафли съвсем сте си прогорили мозъците!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Вафличките ми харесват , когато не се виждат. Правиш само корените , без най-горния пласт коса.

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Вафличките ми харесват , когато не се виждат. Правиш само корените , без най-горния пласт коса.
    + 1

Ми аз не мисля,че трябваше да се превърне темата в такъв спор.Не е нужно нещо да е на мода,за да го правиш/обличаш..На мен ми харесват вафлите когато не се виждат.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Град
    Там някъде
    Най-хубавото си е винаги естественото не гореното с преси,мреси и чудесий.. Не,че и аз не използвам постоянно,но косата ми е просто ужас. Добре,че се постригах средно-късо инъче до сега да съм без коса от тея преси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си