- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете моля...
Бих желала за ващто мнение по въпроса.Може да ви прозвучи глупаво но няколко мнение никога не са излишни според мен,и така към въпроса ми към вас.
С приятеля ми с които съм от скоро когото правим секс и той като свърши на ван после му правя орална любов и пак продължавам със секса и така няколко пъти.....но и чакам да ми дойде цикала в следващите дни....има ли вероятост да забременея.
Надявам се само сериозни дами да пешат.Благодаря предваително.
да не е свършил в мен,но но съм чувала че трябва да се изчака малко преди да се почне втори акт защтото нали остава малко течност в него ,а ние след орална продалжавахме със секс
Тя била чувала...като си чувала, защо не чакаш? Толкова много като теб..а толкова малко патрони...Първоначално написано от megenceto
![]()
По темата: Според мен си бременна.Честито!
П.С Добре си се научила да правиш сиврки на ляво и на дясно, ама вземи и правописа научи.
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Контрацептиви пиеш ли? Някакви локални контрацептиви ползваш ли?
Той изпишква ли се преди следващия полов акт?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Имам чувството, че ще пита какво е контрацептив.
Първоначално написано от frozendeath
![]()
не можах да се сдържа просто
По темата : както казаха по - горе ако поне не се е изпишкал вероятността се увеличава
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
Ало, за презервативи чувала ли си? Да не ревеш после във форума за бъдещи майки?!
![]()
Жестоко е да си сред бурените цвете
Плаче ми се...
Авторката:Свърши ми на яйцеклетката, нали така се викаше онова дето жените пишкат с него?
Отговор:Не, бе той, като не гледа телевизия няма как да забременееш...
Авторката:Ама не ми идва от осем месеца...
Отговор:Е, споко, той нали пикае?Ако пикае всичко е ОК...
Първоначално написано от nikitka_
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Ако не е попаднала семенна течност във влагалището няма шанс![]()
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Да сте чували за пре-еякулация? Бързо един гугъл!
Жестоко е да си сред бурените цвете
1)Оправи си правописа.Първоначално написано от megenceto
2)Със или без презерватив сте го праливи.
3)Ако е без има вероятност,но щом не е свършвал в теб е минимална.
Толкова ли сте бедни , че нямате пари за кондоми ?! Няма възможност , тъй като сперматозоидите умират много бързо в кислородна среда , ай ся ходи се радвай...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Мисля че темата е фейк.Вече ми е трудно да повярвам че има толкова тъпи и неграмотни хора..
Can It All Be So Simple ?