- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не разбирам...
ами защо не насочиш вниманието си към някое друго момиче![]()
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
Първоначално написано от Bonita1991
Да! Или към приятелите и училището ?
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Няма да я забравиш докато сам не го поискаш, но наистина да го поискаш!
Не си се представил добре пред нея и и си изпуснал шансът, мжое би това имаш предвид под "прецака ме"?
ами това е целта да си отвориш очитети докато седиш и се вайкаш нищо няма да стане и ще продължаваш да се чудиш какво да правиш
като не си заслужава тази поогледай, се все някога ще се появи по - подходяща
![]()
Only girl in the world..
Преминала съм през нещо подобно и знам за какво говоря. Докато не се освободиш от нея няма как да продължиш напред. Да, виждаш я всеки ден, гадно е. Но животът продължава въпреки това. Не е първото, нито последното момиче. Дай си време и приеми ситуацията. Когато си готов за нова връзка ще разбереш, че е било ненужно да страдаш по отминали неща. Не бързай да се хвърляш на някое друго момиче. Нужно ти е време да преосмислиш нещата и да приемеш факта, че бившото ти гадже ходи с някой от училището ти. Кофти е, но се преживява.
е много ясно, че няма да се хвърлиш на първата срещнатапросто сам трява да разбереш, че трябва да я забравиш
мисля, че по горе казаха ако сам не го осъзнаеш и не го поискаш, всичко което ще ти кажем ще са празни приказки
![]()
Only girl in the world..