.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от Shantia
    Супер тема! Аз миналата година бях до рамото и все не ми растеше. Но като се ядосах и казах, че ще я пусна - сега ми е до дупето! Започнах с всякакви стимуланти и подейства. Не съм я подстригвала нито веднъж от тогава, дори фризьорката ми каза, че не ми цъфти и е много здрава. Щеше да ме бие като й казах онзи ден да ме кръцне леко. И аз правя горе долу същите неща като теб. Моята коса си ми е голяма гордост.
    Сподели малко повече .. искам и аз да си пусна дълга коса, но винаги цъфти !?!??
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

anonymous708973
    Guest
    Не ща дълга коса. След дълги години с бая дълга коса се убедих, че ми отива средна дължина или клоняща към късо.
    А моята расте като... изчудила съм се какво да я правя! МНОГО расте.

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    Нищо не действа за по-бърз разтеж - това са глупости. Единственото, което може да повлияе върху състоянието на косата е правилното хранене (не гладуване!) И не мога да разбера какъв е този зор отвсякъде - за един месец да ми порастне с 10см. за 2 седмици да ми порастне с 20?!?! За какво точно е толкова необходима тая дълга коса, ако е чак толкова належащо има удължения.
    + 1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си