.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София

Проблем със интернета!!!

Интернета ми постоянно, ту се включва, ту се изключва! Омръзна ми, ако искам да изтегля нещо не мога, защото няма постоянна скорост. Ако не правя нищо, а примерно съм само във фейсбука или тук във форума, а не във ютуб или някъде другаде не прекъсва, но иначе не мога да правя нищо... Кажете ми, какъв може да е прболема
    I hate cold-blooded people !!!

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Обърни се към доставчикът ти. Съмнява ме някой от тук да може да разреши проблема ти, без никаква конкретна информация.

Град
    София
    Не е от доставчикът иначе просто като тръгна д аизвършвам някаккво действие чрез нета не зареждане на сайт ами слушане на музика теглена на торенти и дори скайп просто той прекъсва иначе дори в момента пак прекъсва искам просто да знам от какво може да е дали е от компютъра

Предполагам си на PC, така че си провери лан картата. Може да са й избушили схемите вече. А по-лошият вариант е дъното да ти праща грешно инфо към лан картата и така да получава недостатъчно ток, при което при натоварване да прави въпросния проблем.

Град
    София
    Тоест трябва да видя лан картата нали или дъното иначе мс много

А рутер ползваш ли?
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

За жалост, скоростта не зависи от рутера, а ако той е прецакан или имаш нет или нямаш. Тоест, няма логика да можеш да си влезеш в скайп, а да не можеш да заредиш пощата си примерно.

Има логика, аз съм с един кофти рутер на който му забива порт 80, имал съм случай по половин-един час да цъкам скайп, но не мога 1 страница да отворя. Кофтито е, че като забие така не мога да вляза в контролния панел на рутера да го рестартирам.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си