- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Знам че става банално но даите някои съвет
нямам приятелка от около 4 месеца и сега искам повече от всякога да имам... чрез интернет не става ... тва е ясно...! кво да правя сигурно ще кажете излизаи по дискотеки кафета... е правя го.. не издържам вече да бъда сам... наистина имам нужда от момиче до себе си... всеки казва "закво ти е > по добре сам" но за мен не е така... пиша като някои очаян но да ви кажа чесно може би е такашом да пиша във форуми на такава тема.. :X някои да даде някаква идея която да е възможно да направя...
че защо ТОЛКОВА "спешно" ти трябва момиче
www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
Azzzzz!
Не че е спешно просто се чувствам сам... имам нужда от момиче до мен.. незнам дали някои ме разбира но просто аз така го чувствам..
Що да не става чрез интернет ? Имала съм само две гаджета,но и с двамата се запознах от сайт за запознанства. Вярно,шанса да попаднеш на точния човек е много малък,но се случва.![]()
Пък и почакай малко.Нали знаеш,че сичко се случва,когато най - малко очакваш.![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Съгласна. Успокой се сигурна съм, че това е моментно състояние. А и не мисля, че всяко момиче би те "задоволило" (не всеки може да ти даде това, от което имаш нужда). Релакс.Първоначално написано от SlowDownBaby
^^^
Бургас <3
Еми на този етап едвали ще ти се случинамери си хоби,занимание,излизай с приятели и т.н. но не го прави на фикс идея!Ще се случи когато най-малко очакваш
![]()
>>DjBelev<<
Защо да не става,чрез нета?
Братовчедка ми дето е на 30+години,се запозна със мъжът си в нета и сега имат 2 дърщери.Всичко е до късмет и освен това няма как да разбереш дали човекът е подходящ,след като не си се срещнал с него.
Абе имай търпение,всичко не става толкова бързо .. някой чакат повече,други по-малко,но важното е да попаднеш на точния човек :]
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Закачай се с некоя сервитъорка или барманка,аз така правя.Тя ако ти обърне внимание почни да си пиеш кафето редовно там.Гледай да ходиш когато няма много работа,клиенти.
Много трудно ще си хванеш приятелка, щом имаш такава крещяща нужда да имаш. Това ти го казвам от опит. Сигурно звучи странно, но сега ще обясня. Когато се хващаш с някого, то е защото те кефи, защото е свеж и готин, нали така? А ако този някой не може да се понася сам, тогава как може някой да му се кефи по-сериозно. Така че, когато започнеш да се чувстваш удобно и сам, в собствената си кожа, тогава мацките ще започнат да ти се кефят. До тогава - и да си хванеш, по-голяма е вероятността да бъде пълен провал.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Да ти имам проблемите, аз скоро ке правя 19 и не съм имал нито еднаДаже като изключим 2-3 години от живота ми и приятели нямам
![]()
Той се оплаква![]()
Е,защото отдавна е на сухо.Първоначално написано от sladko_angel4e3