Luscious_Heart, по-добре че не си имала
А това да отидеш да се "забавляваш" с някой друг, при положение, че си очаквала да се съберете, не е добра идея
За мен е индикация, че не си имала толкова силни чувства към този човек, а в такава ситуация не е нужно да се стига до крайности.
Плюс това, както една моя близка обичаше да казва, "Основната причина да не се гръмна, са сериозните ми опасения, че може да има живот след смъртта"
MaLkaTa_LaDy, според мен, при всеки е различно.
Зависи изцяло от това какви чувства си имала към този човек.
Много хора бъркат любовта с навика. Съответно, може да преживееш нещо подобно за месец, може и никога да не го преживееш :]
Дори да намериш някой друг, започва едно постоянно сравнение с предишният, което страшно усложнява нещата. В повечето случаи, въобще не помага, а само ти навява спомени за това, какво е можело да бъде.
Първо трябва успееш да преживееш загубата, а след това да започваш нещо ново. Поне аз така виждам нещата.
Ако смятах, че да мина към следващата ще помогне, нямаше да разсъждавам по въпроса, а щях да действам.
VaMpiRKaTaaa, надявам се, че като не поддържам контакт с въпросният човек и с мен ще стане така... Но процеса ми се струва твърде дълъг :]]] Не съм от търпеливите.
againstyou, това са думи на някой, който или е страдал много преди или не е изпитал истинска любов и съответно раздяла.
Не го казвам като заяждане, а като констатация.
Да, вероятно има хора непукисти, които нищо не ги трогва и дори една раздяла от този тип се забравя след броени дни, но в повечето случаи това са мъже ;]]