- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос
Не съм си мислел,че ще пиша такава тема,но...
Нека кажем хипотетично(няма да пиша тука моите драми)
едно момче харесва едно момиче.То знае за това и говори сравнително мило с момчето. В същото време обаче се прави на недосегаема и не казва,че го харесва...
Какво мислите и какво да направи момчето?
Да и даде време или да настоява.
Зависи от човека срещу теб.
Мисля си детска радост шарени бон бонки. Сега сериозно ,ако трябва да сме откровени щом мацката знае и още нищо не се е случило не ти е дала знак и бла бла глупости в този род ,значи просто няма интерес към теб , а това което трябва да направиш според мен е да се правиш на недостъпен играта на котка и мишка и характерна за половете без значение от възрастта и т.н.
![]()
Мисля, че на нея й е приятно да си има приятелче, но не му се кефи достатъчно, за да тръгне с него.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Има ново развитие...Момичето изтрива момчето от приятелите си във fb без то да е направило нищо...
Много тъпо. Момчето седи и се сдухва? Няма начин, но по-добре да си намери по-интересна занимавка. Пиши й в скайп, ако го имаш да я питаш защо. Ако не...По-интересни неща има.Първоначално написано от lachoruse
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Попринцип тя е по-особен характер и аз очаквах да направи нещо подобно...Ще и пиша по скайп,да...Просто не може да ми излезе от главата...
.. мдааПървоначално написано от cranberry696
![]()
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Хаха и това са думи на момче.Майната и ве,кво ще се занимаваш да се унижаваш ? Така като гледам не е последното момиче на земята,щом те трие от ФБ без причина,значи се прави на интересна.Ти като кученце мислиш да и се жалваш ли ? Бул шит ..Първоначално написано от lachoruse
Момиче съм,ама нищо.Първоначално написано от lachoruse
![]()