.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Стягане

Стягане

Здравейте!
    Момиче съм, на 16 години. Не искам да отслабвам много, защото не съм много дебела, но искам да стегна корема, бедрата(най-вече) и дупето. Храня се здравословно и между храненията спазвам 4-5 часа разлика. Задължителна закуска, обяд и вечеря.Сега априлската ваканция ще имам доста време да тичам и правя упражнения.Добре ли ще е ако сутрин тичам и следобяд към 5-6 часа правя някакви упражнения?Ако може да ме насочите към някаква програма с упражнения.А... и забравих да попитам откъде мога да си намеря еластична лента терабанд? Благодаря предварително!
    She's nothing like a girl you've ever seen before.

Мега фен

Re: Отслабване

Цитирай Първоначално написано от LoverGirl
    Здравейте!
    Момиче съм, на 16 години. Не искам да отслабвам много, защото не съм много дебела, но искам да стегна корема, бедрата(най-вече) и дупето. Храня се здравословно и между храненията спазвам 4-5 часа разлика. Задължителна закуска, обяд и вечеря.Сега априлската ваканция ще имам доста време да тичам и правя упражнения.Добре ли ще е ако сутрин тичам и следобяд към 5-6 часа правя някакви упражнения?Ако може да ме насочите към някаква програма с упражнения.А... и забравих да попитам откъде мога да си намеря еластична лента терабанд? Благодаря предварително!
    5-6 часа в никакъв случай не тренирай! Да знаеш,че резултати не идват толкова бързо,за 2 седмици..Постни си ако искаш хранителният режим,за фитнес зала,щом искаш да стегнеш не знам,може да се мине само с тичането и някои упражнения вкъщи..

Супер фен Аватара на fatrat
    Здравей Значи добре си се ориентирала. Гледай да хапваш колкото един твой юмрук през 3-3.5 часа (зависи кога огладнееш) и да не ядеш 3 часа преди лягане Сутрин е добре да тичаш по колкото можеш без да се насилваш, но и без да има излишни почивки Следобяд също. http://www.youtube.com/watch?v=8_7oxsesKuw/
    това са хубави упражнения общо взето в ютуб има Пий повече чайове и по 1 кафе на ден преди тренировка-ти избери кога Успех!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    Здравей Значи добре си се ориентирала. Гледай да хапваш колкото един твой юмрук през 3-3.5 часа (зависи кога огладнееш) и да не ядеш 3 часа преди лягане Сутрин е добре да тичаш по колкото можеш без да се насилваш, но и без да има излишни почивки Следобяд също. http://www.youtube.com/watch?v=8_7oxsesKuw/
    това са хубави упражнения общо взето в ютуб има Пий повече чайове и по 1 кафе на ден преди тренировка-ти избери кога Успех!
    Ти пък 3 часа преди лягане,прекално ми се вижда!

Чая и кафето добре,но не дават протеин и въглехидрат

бате нали се сещаш ,че като кажеш на момиче ,че трябва да хапва сланинка месце а-у , както се прави няма да те послуша. 3 часа преди лягане , за да може да не и тежи на корема и да не и е висок инсулина.Чая и кафето -анти оксидант (хубав чай) и кофеин- (в кафето-стимулатор и подпомагащ агент )

Мега фен
    бате нали се сещаш ,че като кажеш на момиче ,че трябва да хапва сланинка месце а-у , както се прави няма да те послуша. 3 часа преди лягане , за да може да не и тежи на корема и да не и е висок инсулина.Чая и кафето -анти оксидант (хубав чай) и кофеин- (в кафето-стимулатор и подпомагащ агент )
    Сланинка,месце Еми да хапне малко извара не може ли

А още чакам да видя какъв й е хранителният режим,защото "ям здравословно" нищо не ми говори..Това най-вероятно означава,че яде каквото и готви майка й,ако й наготви пържени картофи,пържени картофи,ако й опука пуканки,пуканки,ако й дава цял ден да яде кренвирш и салам,кренвирш и салам

че то и аз като ида при майка си и баща си ям квото ми сготвят. Естествено не пържени картофи , все пак, но няам претенции относно протеин мротеин и т.н. Не може винаги да бъде изряден режима, щото по някое време съкваш тотално и неможеш да го спазваш

Мега фен
    че то и аз като ида при майка си и баща си ям квото ми сготвят. Естествено не пържени картофи , все пак, но няам претенции относно протеин мротеин и т.н. Не може винаги да бъде изряден режима, щото по някое време съкваш тотално и неможеш да го спазваш
    От тука идва въпроса колко пъти,кога ходиш при майка си и тн..Аз говоря за момичето тука,за всекидневният й режим,дето най-вероятно е каквото и когато , просто да е вкъщи..

Сутрин: мюсли с мляко или с плодове/ пълносърнеста филия със сирене и шунка понякога ( или с каквито зеленчуци има)
    Обяд: Повече ям зеленчуци и ориз и някакво месо или пък риба
    Вечер: Салата от каквито зеленчуци има
    Опитвам се да не ям много мазни, сладки и солени храни (junk food)
    Кафе също не пия!
    Общо взето това е.

Мега фен
    Сутрин: мюсли с мляко или с плодове/ пълносърнеста филия със сирене и шунка понякога ( или с каквито зеленчуци има)
    Обяд: Повече ям зеленчуци и ориз и някакво месо или пък риба
    Вечер: Салата от каквито зеленчуци има
    Опитвам се да не ям много мазни, сладки и солени храни (junk food)
    Кафе също не пия!
    Общо взето това е.
    Това го ям на 1 път !

Сутрин-бива

После към 11 часа вкарай някакво ядене (кажи какво ти и ще ти предложим какво да промениш!)

После към 3 часа пак яж

И после към 7 пак яж

Като слагаш на обяд и следобяд пиленце,картофчета и задръж зелунчиците

Вечер яж една извара и си готова

Получи се нещо такова:
    6:30-7:00 тичам
    7:30- закусвам
    11- пак ям
    2:30 -3 обядвам
    5:30 - упражнения за стягане на дадена зона
    6:30 - вечерям
    Мисля, че се получи добре.
    А случайно да знаете от къде да си намеря лентата терабанд защото има доста упражнения със нея.

Мега фен
    Получи се нещо такова:
    6:30-7:00 тичам
    7:30- закусвам
    11- пак ям
    2:30 -3 обядвам
    5:30 - упражнения за стягане на дадена зона
    6:30 - вечерям
    Мисля, че се получи добре.
    А случайно да знаете от къде да си намеря лентата терабанд защото има доста упражнения със нея.
    Не знам за тази лента,но внимавай какво и кога го ядеш! В 21:00 до 22:00 може да хапнеш и 150 грама извара (ако искаш и салата,най-добре не заедно)

Кажи колко си висока,колко кг,колко % мазнини и ако искаш дай някоя снимка,за се опътим,ако искаш горе-долу да знаеш кво да ядеш от протеин/въглехидрат/мазнини..

Висока съм 158см и тежа около 50кг.С две думи нисичка съм. А с изварата не знам как ще се разбера, защото направо ми става лошо от нея. По-добре да я заместя със салата.

Мега фен
    Висока съм 158см и тежа около 50кг.С две думи нисичка съм. А с изварата не знам как ще се разбера, защото направо ми става лошо от нея. По-добре да я заместя със салата.
    Не може да заместиш ей така..Изварата е протеин,салатата не е ! За добавки като протейнови шейкове,какво мислиш? Не си дебела,но щом искаш съвети..Трябва да ти протейн малко преди лягане!

Предпочитам да е natural, не бих използвала добавки. И страшно Ви благодаря за съветите. Още утре си купувам въже за скачане и започвам с тренировките.

Мега фен
    Предпочитам да е natural, не бих използвала добавки. И страшно Ви благодаря за съветите. Още утре си купувам въже за скачане и започвам с тренировките.
    То си е natural пак..Това е просто протеин на прах..Като нямаш възможност да ядеш 4-5 яйца идва протеина...

Взела съм си една напитка с L-carnitine. Според вас дали ще има ефект от нея?

Мега фен Аватара на Chacho
    Да, но според мен 30 мин. преди тренировка е малко време. Час мисля, че е достатъчно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Взела съм си една напитка с L-carnitine. Според вас дали ще има ефект от нея?
    Харесва ми,че протеин не искаш да вземеш ама елката си я зимаш (така я наричам) Иначе час преди това е добре :d

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Предполагам не си тичала досега?! Започни с бързо ходене докато организмът ти се приспособи и след това мини на тичане (около седмица ходи). Лично аз бях тренирала много лятото, зимата имах малък застой (само вървене по 4 км на ден) и сега когато тренирам се изморявам доста. Не се напрягай, давай го по-леко и с много постоянство ще постигнеш желаните резултати. Коремни, клекове, повдигания на таза, лицеви - на мен ми отне 3 месеца да се науча да ги правя.. хаха Успех!
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен
    Ако искаш да топиш мазнини бързо ходене..

Цитирай Първоначално написано от bathory
    Предполагам не си тичала досега?! Започни с бързо ходене докато организмът ти се приспособи и след това мини на тичане (около седмица ходи). Лично аз бях тренирала много лятото, зимата имах малък застой (само вървене по 4 км на ден) и сега когато тренирам се изморявам доста. Не се напрягай, давай го по-леко и с много постоянство ще постигнеш желаните резултати. Коремни, клекове, повдигания на таза, лицеви - на мен ми отне 3 месеца да се науча да ги правя.. хаха Успех!
    Тичала съм, миналото лято но беше само седмица... и то ако може да се нарече тичане...Направя три-четири обиколки, огладнея, отида и се натъпча със сладки и снаксове.Никаква полза, после защо съм напълняла.Направо ужас! Но сега съм решена да отслабна, все пак идва и лятото. Днес също тичах, разхождах се и правих доста упражнения.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Супер.. Продължавай в същия дух и постигнеш ли нещо си поставяй нова цел и така...
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ако не внимаваш какво и колко ядеш и по цял да тичаш ефекта ще е минимален...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Ако не внимаваш какво и колко ядеш и по цял да тичаш ефекта ще е минимален...
    Е на тази възраст...Ще има ефект!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си