.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ От краката до интимните части разликата е като от тук до небето и обратно
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Veroniika
    Ако става въпрос за епилатор , аз се епилирам с него по краката .. Не боли толкова , ако е с обезболяваща още повече !
    И аз си ги махам на краката и бедрата / и от вътрешната страна /, но на триъгълника -бавно и мъчително . Затова главно ме е страх да пробвам .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ако търпиш и от вътрешната страна, значи ще изтърпиш и на триъгълника, повярвай ми.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Ако търпиш и от вътрешната страна, значи ще изтърпиш и на триъгълника, повярвай ми.
    Ако се престраша ще пробвам, но за сега предпочитам кола маска .
    П.П: Аз и космите под мишниците / не знам дали се пише слято или отделно / ги махам с епилатора .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Аз си ги махам с бръснарско ножче,но от известно време кожата ми започна да се разранява.
    Исках да попитам, има ли някакъв крем,
    който може да помогне.

Супер фен Аватара на zoreto
    и с епилатор пробвах,но до някъде се търпи ,после вече става мн болезнено и спирам. За сега с епилатора бикини линичта останалото със самобръсначката, като се наканя и на кола ще ида

0pAsNooosLaDkA провери в голямине магазини виждала съм лосиони/кремове за след бръснене за жени

Цитирай Първоначално написано от r3nIchka
    за козметичен салон ви препоръчвам ''Тонус-Джи'' [за тези от Варна, ест ]
    горе дол къде се намира ;дд

Град
    [На Метри От Земята]
    и какви пари?
    Просто аз

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    да..от както ми излизат ;д
    с кола маска
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

С кола маска отдавна се каня да пробвам, но мисля,че няма да оживея. Аз не мога да търпя с епилатор по краката..
    отг: от 5-6 клас и с бръсначка.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    абе вкъщи нали може с кола маска,за кво сички ходите по козметик за тая работа?!!

Супер фен Аватара на lqlq89
    herassmant Не е болка за умиране, боли само първия път. И ти махат повече косми наведнъж, не както с епилатора един по един.Аз с него не издържам. Ще се родиш с кола маската. И аз бях като теб, няколко пъти ходене и сега са ми редички и тънки. А ако те заболи повечко, казваш и спира, за да си починеш малко. И мен много ме беше страх, но те предразполагат, страхотно се държат козметичките.

FunkyPie Специалист да те обезкосмява интимните части е друго нещо, аз сама няма да се справя, няма как просто. Няма как и да се видя навсякъде. А и сама като си причинявам болка ми е кофти и не издържам. А като си при друг човек е друго нещо.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Преди в тази зона ги бръснех,но по някое време положението стана кофти и реших да отида на кола.И оттогава нямам проблеми На няколко седмици давам по 10 лв.,но го няма сърбежа,гадните и дебели косъмчета и кожата ми сетава наистина гладка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си