- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване на интимните части
^ От краката до интимните части разликата е като от тук до небето и обратно![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
И аз си ги махам на краката и бедрата / и от вътрешната страна /, но на триъгълникаПървоначално написано от Veroniika
-бавно и мъчително
. Затова главно ме е страх да пробвам
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ако търпиш и от вътрешната страна, значи ще изтърпиш и на триъгълника, повярвай ми.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ако се престраша ще пробвам, но за сега предпочитам кола маскаПървоначално написано от FuckingFreak
.
П.П: Аз и космите под мишниците / не знам дали се пише слято или отделно/ ги махам с епилатора
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз си ги махам с бръснарско ножче,но от известно време кожата ми започна да се разранява.
Исках да попитам, има ли някакъв крем,
който може да помогне.
горе дол къде се намира ;ддПървоначално написано от r3nIchka
и какви пари?![]()
Просто аз
да..от както ми излизат ;д
с кола маска![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
С кола маска отдавна се каня да пробвам, но мисля,че няма да оживея. Аз не мога да търпя с епилатор по краката..
отг: от 5-6 клас и с бръсначка.
абе вкъщи нали може с кола маска,за кво сички ходите по козметик за тая работа?!!
herassmant Не е болка за умиране, боли само първия път. И ти махат повече косми наведнъж, не както с епилатора един по един.Аз с него не издържам. Ще се родиш с кола маската. И аз бях като теб, няколко пъти ходене и сега са ми редички и тънки. А ако те заболи повечко, казваш и спира, за да си починеш малко. И мен много ме беше страх, но те предразполагат, страхотно се държат козметичките.
FunkyPie Специалист да те обезкосмява интимните части е друго нещо, аз сама няма да се справя, няма как просто. Няма как и да се видя навсякъде. А и сама като си причинявам болка ми е кофти и не издържам. А като си при друг човек е друго нещо.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Преди в тази зона ги бръснех,но по някое време положението стана кофти и реших да отида на кола.И оттогава нямам проблемиНа няколко седмици давам по 10 лв.,но го няма сърбежа,гадните и дебели косъмчета и кожата ми сетава наистина гладка