Цитирай Първоначално написано от scanadal
Цитирай Първоначално написано от s0ni123
Зравейте. Момиче съм. Искам да се обезкосмя отдолу, но с бръснарско ножче. Каква е вероятността да се порежа и знам, че звучи тъпо, но как да се избръсна.. Знам, че има срамни устни и т.н., но не ми е ясно точно как, къде и какво трябва да сложа? Гола или с някаквъ гащи, които да дръпна около триъгълника.. Моля ви отговорете ми. Благодаря предварително.
Здравей и на теб
Обезкосмяването със самобръсначка е най-бързо и напълно безболезнено.Влизаш в банята(гола разбира се),намокряш с топла вода кожата,за да се отворят порите.След това се намазваш обилно с крем/гел/пяна за бръснене.И след това започваш с бръсненето,като плъзгаш внимателно острието,за да не се порежеш.Вероятност да се "заколиш" винаги има.За предпочитане е да се бръснеш по посоката на растеж на космите,за да не се дразни кожата.Около нежните места и срамните устни бъди по-внимателна.След процедурата се намажи с бебешко олио или някой по-мазен крем.И това е
Много благодаря за отговора! А как така по поска на косъма. Косъма расте от горе надолу ( ако ме разбра ) не е ли по добре от долу на горе да бръсна ?