- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ...отрязох си косата сама
Помощ,отрязох си косата сама.Беше ми дълга почти до кръста,а сега ми е половин педия под раменетеМоля ви казвайте как да си оформя косата
![]()
Мии ако положението е зле..най-добре ходи на фризьор, ако се притесняваш да излезеш от васвържи се и готово, май с вризьор ще стане най-добре според мен.. Никога не съм се подстригвала сама и няма да го направя никога, да не взема за сгафа и после да пиша по форумите
![]()
.. !!
![]()
![]()
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .
оле не ти ли досвидяспоред мен е най-добре да идеш на фризьор и да ти я стапалира или да оформи триъгълник
![]()
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
Отиваш на фризьор.И ще ти е за урок.![]()
Аз само бретона сама съм си правила,ама последният път стана ужасяващо къс(преди ми се получаваше г/д ;д) и вече няма да направя тази грешка.![]()
Бягай на фризьор!!!
Аз също само бритона съм си скъсявала и то как се получии .. леле мале...Хич не ти завиждам,чак жал ми стана.
![]()
Big or small, lies are lies!
Научи се да пишеш и отивай на фризьор.
chemicalX ♥
I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
Лелее защо я отряза?? По-добре не експериментирай повече с оформянето например, ми върви на фризьор по-скоро! Ако нямаш възможност тези дни - връзвай я, слагай шапки и т.н. (ако е много зле де)![]()
аз няма пак да повтарям да ходиш на фризьор,а ще те питам защо реши да си режеш сама косатамного ми е интересно
Hostis Honori Invidia
Сама дори и да искаш няма как да си оформиш добре косата, така че по-добре я връзвай докато отидеш на фризьор пък после той ще ти я оформи както трябва.![]()
Абе,пишман фризьори![]()
![]()
Защо я отряза,не можа ли да дочакаш да идеш на фризи?Сега отивай и не барай повече сама
Абе разбирам да си подстригваш сама само връхчетата ама толкова много да отрежеш ... Кофти![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да не я хвана на опашка и да я отряза така?![]()
Шегувам се, тичай на фризьор да те оправи, а после изгледай няколко клипчета, ако държиш да се подстригваш сама. Половината американски тийнейджърки се подстригват сами, за да не дават пари за фризьор, и се справят доста добре.
чак пък толкова да пожертваш за едни десет лева .. !![]()
ако пък не е толкова зле ..не, сега, сериозно, отиди и помоли да ти я изравни, ако харесваш дължината ..
Еххх ако и моята фризьорка вземаше по 10лв. на постригване хич нямаше да си играя да си обирам сама връхчетата през 2 седмици (знам,че не е нужно,просто ми е навик от години),а щях да ходя при нея![]()
Хах,на мен ми вземат по 20 лв и пак си ходя през 2/3 седмициПредпочитам така отколкото да стана на маймуна
На мен с намалението ми е 27лв. и си ходя всеки месец,но определено нямам намерение на месец да давам по 54лв. за близо сантиметър коса,след като премахването на връхчетата в домашни условия е (меко казано) елементарно![]()
оле как толкова пари за едно подстригване..аз давам по 4(само за връхчетата) и 7 най-много 10 за оформяне![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
боже как 54 лв? какви са тия космически цени? да не те подстригват със златни ножициаз давам за връхчета, оформяне или прочие просто 5 лв на мойта фризорка , и винаги стъм доволна
ла-ла-ла
Да наистина - какви са тези космически цени !?![]()
Професионално,професионал о...колко да е професионално!? - 27лв и то с намаление.Че то една бална прическа например, колко ще е - 100лв ли !?
![]()
![]()
Тук и на центъра да си, не взимат повече от 25лв.![]()
Както и да е,де ... нищо лично,естествено.
Big or small, lies are lies!
уф .. някой хора мечтаят за такаца коса![]()
но вече си го направила ... решението е фризиор !
хайде успех![]()
Отивай на фризьор или помоли някой,на който може да се довериш,за да ти оформи косата.. Но най-доброто решение е фризьор,не бива да рискуваш още веднъж.. И повече недей да си правиш експерименти..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Отиди на фризьор! Поне ще ти изглежда добре косата , а не "наръфана/накълцана". И не си прави сама такива експерименти.
На мен също, а миене + подстригване и издърпване със сешоар ми е 10лв, ходя в един голям салон и го водят един от най-добрите в града ми. Много съм доволна, все пак не копая пари, а и не цената определя качеството. Сигурна съм, че на същото качество би те подстригала обикновена фризьорка за 5 лв макс...Първоначално написано от eminemfenka
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."